Ce obiecte rușinoase are Mihaela Rădulescu în casa ei din Monaco. Invitații rămân blocați

Andreea Bisinicu 18.11.2020, 19:46

Ce obiecte rușinoase are Mihaela Rădulescu în casa ei din Monaco. Invitații rămân blocați atunci când îi pășesc pragul. Care este cel mai obscen obiect pe care îl are prezentatoarea de la „Ferma”.

Ce obiecte rușinoase are Mihaela Rădulescu în casa ei din Monaco

Cu toții știm că Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Senzuală, focoasă și feminină, frumoasa brunetă nu s-a sfiit niciodată în a-și ascunde sexualitatea sau pasiunea pentru tot ce este frumos.

Ți-e și rușine să intri la ea în casă, dacă vezi ce obiecte deține. Casa Mihaelei Rădulescu este excentrică, nonconformistă și ieșită din comun, exact la fel ca diva de la Monaco. Locuința sa nu avea cum să nu reflecte temperamentul și caracterul stăpânei, care niciodată nu s-a ferit în a arăta cât mai sexy posibil.

Fie că vorbim despre un covor scandalos, cu sâni și păr pubian, un scaun apetisant, în formă de trup gol de femeie, o femeie cu portjartier lângă prăjitorul de pâine sau o terasă plină de statui nud, Mihaela Rădulescu nu se simte deloc rușinată de felul în care și-a decorat casa.

Care sunt cele mai obscene obiecte pe care le detine Mihaela Radulescu
Care sunt cele mai obscene obiecte pe care le detine Mihaela Radulescu

Mihaela Rădulescu dezvăluie care este secretul relației sale cu Felix Baumgartner

După cinci ani de relație cu austriacul Felix, Mihaela Rădulescu arată mai bine ca niciodată, la cei 50 de ani împliniți. Ba mai mult, diva de la Monaco și-a exprimat senzualitatea și sexualitatea în toate colțurile casei sale de la Monaco.

Din contră, din ce putem vedea în imagini, se pare că diva de la Monaco este tare mândră de achizițiile sale și este tare fericită în casa ei de la Monaco, chiar dacă partenerul ei, Felix Baumgartner nu prea stă pe acasă, din cauza jobului solicitant care-l poartă în toate colțurile lumii.

„O să vă spun ceva ce aproape că nu crede nimeni. De cinci ani, de când suntem împreună, am avut o singură vacanță. Una pe care am cerut-o cu forța, pentru că Felix nu înțelege conceptul de vacanță și târziu am înțeles și eu de ce. Omul e toată ziua plecat, el trăiește foarte rar acasă. Viața lui e întotdeauna undeva pe planetă, unde are show-uri aviatice, unde are de sărit cu parașuta, cu parapanta etc. Și atunci, lui nu-i mai vine să plece și în vacanță, după ce ești plecat de șapte ori, de opt ori pe an, pe toate continentele, cu munca. Am înțeles, într-un final, că nu mai are nevoie de vacanță, că mai vrea să stea și pe-acasă”, a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit celor de la playtech.ro

Urmăriți Impact.ro și pe