În sfârșit, au dat cărțile pe față! Ce s-a întâmplat între Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Iancu Andreea 22.10.2020, 15:21
În sfârșit, au dat cărțile pe față! Ce s-a întâmplat între Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner a fost dintotdeauna sub lupa curioșilor, care au încercat să descopere ce se întâmplă între cei doi. Discreți din fire și păstrând sentimentele pentru ei, mulți au înțeles lipsa aparițiilor publice împreună drept semn al despărțirii. Totuși, o postare recentă a lui Felix a dovedit ce se întâmplă în realitate între Mihaela și partenerul său.

Care este relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

S-a scris recent că cei doi s-ar fi despărțit, după ce nu au mai existat dovezi în spațiul public privind relația lor. Totuși, în ciuda presupunerilor, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt mai fericiți ca oricând. Cei doi aniversează pe 23 octombrie relația de șase ani pe care o au împreună. Cu această ocazie, iubitul moderatoarei de la Ferma a decis să facă un gest romantic, în văzul tuturor.

Pentru a celebra legătura de șase ani de zile, Felix a postat pe Instagram un clip romantic, în care a adunat mai multe imagini de cuplu. Tandri, fericiți, îndrăgostiți, cei doi dovedesc încă o dată că dragostea nu durează doar trei ani. Și pentru a completa tabloul iubirii lor, Felix a adăugat și o piesă remarcabilă. Versurile lui Lenny Kravitz, din piesa “Cant Get You Off My Mind” (“Nu te pot scoate din mintea mea”) sunt o declarație de dragoste pentru Mihaela.

După un astfel de gest de iubire, Mihaela nu a rămas indiferent și a reacționat, tot pe Instagram. Vedeta de la Pro TV a postat și ea o imagine, în descrierea căreia a scris: “Fața mea când văd așa ceva.”

Declarația de dragoste pe care Felix i-a făcut-o Mihaelei cu ocazia a 6 ani de relație foto - captură Instagram
Declarația de dragoste pe care Felix i-a făcut-o Mihaelei cu ocazia a 6 ani de relație
foto – captură Instagram

Ce spune Mihaela Rădulescu despre dragoste

Prezentatoarea emisiunii “Ferma. Orășeni versus săteni”, de la Pro TV a vorbit de-a lungul timpului despre relația sa cu Felix Baumgartner. Mihaela Rădulescu este de părere că nu este nevoie să respecte normele tuturor și alege să trăiască viața după bunul plac.

„Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat  că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie”, declara Mihaela în urmă cu mai mult timp pentru viva.ro.

Și pentru că tocmai a primit o declarație de dragoste în imagini, Mihaela a vorbit despre acest subiect în cadrul unui interviu recent, tot pentru viva.ro. Diva a mărturisit că apreciază orice gest de iubire.

„Trăiesc din mânuit cuvinte, scrise sau vorbite, dar complimentele care mă duc departe sunt alea din ochi, fără niciun cuvânt, terminate într-o atingere, într-un sărut sau… în dormitor, dacă e. (zâmbește) Există priviri mai bogate și mai încărcate decât toate paginile lumii. Sunt privirile care electrocutează și pe care scrie „deep trouble.”, explică ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...