S-a aflat acum! Modul cumplit în care Mihaela Rădulescu a jignit-o pe Andreea Marin. Au fost aruncate cuvinte grele

Andreea Bisinicu 03.11.2020, 16:59
S-a aflat acum! Modul cumplit în care Mihaela Rădulescu a jignit-o pe Andreea Marin. Au fost aruncate cuvinte grele

S-a aflat acum! Modul cumplit în care Mihaela Rădulescu a jignit-o pe Andreea Marin. Au fost aruncate cuvinte grele între cele două dive. Care a fost sursa scandalului.

Cum a jignit-o Mihaela Rădulescu pe Andreea Marin

Nu există român care să nu fi auzit de Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Cele două dive sunt cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Au cariere înfloritoare, cu peste 20 ani de vechime și sunt apreciate atât de publicul feminim cât și de reprezentanții sexului puternic.

Nu numai că au împărțit notorietatea, faima și popularitatea, fiind ambele vedete ale televiziunii, ci au avut și aceleași gusturi în bărbați. Atât Andreea Marin cât și Mihaela Rădulescu au fost căsătorite cu artistul Ștefan Bănică. Zâna surprizelor i-a dăruit chiar și un copil, o fetiță pe nume Violeta.

Se pare că prezentatoarea de la „Ferma” a fost interceptată de DNA în timp ce vorbea urât la adresa Andreei Marin. Dialogul a avut loc între diva de la Monaco și Elan Schwartzenberg, fostul ei soț, acum mulți ani, când ambele dive lucrau la Realitatea TV. Interceptările au fost făcute în celebrul dosar Codruț Marta.

„Eu am puţine motive să mă enervez… şi cu emisiunea de la Realitatea. Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi v*** aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere… Promo meu e filmat cu aparate foto pentru că mi-au spus băieţii că n-au camere…(înjură). Eu mă…pe fata asta și mă știu sigur, de o mie de ori, arătând mai bine, mai deșteaptă și mai mișto ca fata asta. Mă doare în c*** de fata asta. Nu vreau însă să se vadă, strict profesional vorbind, inegalitatea din ce facem noi acolo. Deci ea are un super promo, un super profi făcut de agenție, făcut pe peliculă de film, cu regizor. Am Aflat. Știu exact cine l-a făcut și cât costă un astfel de promo, iar eu am un promo filmat cu aparat foto pentru că echipa din Realitatea mi-a zis Am crezut că mor!”, sunt cuvintele Mihaelei Rădulescu.

Cum a vorbit Mihaela Rădulescu despre Andreea Marin, în dialogul cu fostul ei soț

Rivalitatea dintre cele două dive este, probabil, cea mai faimoasă din istoria României, și durează de foarte mulți ani. Jurnaliștii de la România TV au fost cei care au detonat bomba și au pus capăt zvonurilor cu privire la reala părere a Mihaelei Rădulescu despre Zâna Surprizelor, scriu cei de la Playtech.

SCHWARTZENBERG MIHAELA: Sunt nişte mii de euro aruncaţi pe un promo la MARIN, mie îmi fac să-mi verse stomacul când mă gândesc că eu n-am avut un promo nici măcar decent…
SCHWARTZENBERG EMILIAN: Mă asculţi o secundă? Ascultă-mă! Pot să te opresc o secundă? Două lucruri importante. Îţi fac ce promo vrei tu. Am o singură rugăminte. Du-te, vorbeşte cu ei… îţi spune că nu există, eu îţi fac să existe, doar ocupă-te tu şi fă-l după capul tău şi cum vrei tu şi eu mă ocup să ai tot ce vrei. Doi: madam MARIN, pentru tine să ştii, s-a ocupat să-şi facă promo.
SCHWARTZENBERG MIHAELA: Pentru că asta trăieşte aici. Nu şi l-a făcut ea. I l-a făcut o agenţie.
SCHWARTZENBERG EMILIAN: Da.
SCHWARTZENBERG MIHAELA: Agenţia costă dublu. Deci eu am aflat…
SCHWARTZENBERG EMILIAN: Atenţie! Aici vreau să-ţi spun…
SCHWARTZENBERG MIHAELA: Nu! Eu vorbesc acum şi mă asculţi! Ea nu are, de când mă ştiu eu…
SCHWARTZENBERG EMILIAN: NU-mi place cum ţipi la mine. Deci eu sunt calm şi vorbesc cu tine. Nu-mi place dacă…
SCHWARTZENBERG MIHAELA: N-are nicio idee. Ea… Ascultă-mă! Nu-mi spune mie că MARIN a făcut. MARIN s-a dus şi a dat o căruţă de bani, pentru că avea căruţa de bani…
SCHWARTZENBERG EMILIAN: Da, da’ pe capu’ ei, pe buzunaru’ ei. Eu nu plătesc promouri, n-am vreo treabă. Înţelege acest mic detaliu. Deci dacă vrei opinia mea şi dacă vrei să te amuzi… da’ nu mai comenta cu alţii şi învaţă: orice comentariu despre ea cu alţii, te poziţionează ca una care te deranjează şi suferi din cauza ei. Tu ignor-o total. Păi…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI