Așa arată palatul lui Alex Bodi, recent arestat pentru trafic de persoane şi proxenetism. Cere o sumă fabuloasă pe el

Andreea Bisinicu 17.11.2020, 16:06

Așa arată palatul lui Alex Bodi. Cere o sumă fabuloasă pe el. Cum arată vila impresionantă a afaceristului care a fost, recent, arestat pentru trafic de persoane şi proxenetism.

Așa arată palatul lui Alex Bodi. Cere o sumă fabuloasă pe el

Vila impresionantă a lui Alex Bodi a fost scoasă la vânzare. Omul de afaceri a fost acuzat, recent, într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane.

La începutul verii, Alex Bodi și-a scos la vânzare superba vilă din Pipera-Tunari, cerând aproape un milion de euro pe site-urile de imobiliare. Însă, treptat, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mai renunțat la pretențiile financiare.

Alex Bodi cerea, în luna mai, prețul de 875.000 de euro pentru palatul său. Acum, de câteva zile încoace, conacul afaceristului poate fi cumpărat cu 795.000 euro, scriu cei de la click.ro

Așa arată palatul lui Alex Bodi. Cere o sumă fabuloasă pe el. Anunțurile nu îi fac cinste suficientă. Palatul este construit în stil mediteranean, pe un teren de 1.200 mp, lângă pădure. Are un spațiu locativ de 370 mp (5 camere, trei băi și un dressing), trei terase, piscină exterioară, foișor, spații de parcare și curte amenajată de un peisagist.

Așa arată palatul lui Alex Bodi. Cere o sumă fabuloasă pe el. Exteriorul vilei, cu acoperiș din țiglă ceramică și suprafețe vitrate extreme de generoase, amintește de vilele clasice toscane. Vila se vinde complet mobilată. Conacul este bine amplasat cu acces direct către DN1, Şoseaua Pipera-Tunari, șoseau de centură, autostrada A3 și aeroportul Otopeni – Henry Coandă.

Cum arata exteriorul palatului lui Alex Bodi
Cum arata exteriorul palatului lui Alex Bodi

Alex Bodi, prins de polițiști pentru proxenetism și trafic de persoane

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este implicat într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane. Conform celor de la observatornews.ro, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi fost săltat de mascați, în decursul unei serii de percheziții în București, pe data de 11 noiembrie 2020.

Afaceristul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Dolj. Alături de el au mai fost arestate alte șapte persoane pentru constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane şi proxenetism. Alex Bodi este acuzat și de o infracțiune de șantaj, pe lângă acuzațiile de trafic de persoane în vederea exploatării sexuale.

Se pare că Alex Bodi primea constant sume de bani în cont de la fetele care erau obligate să se prostitueze în Germania de „naşul” acestuia, Adrian Constantin Tâmplaru, fost locotenent al lui Adrian Clămparu. Procurorii DIICOT au colaborat cu autorităţile din Germania pentru documentarea activităţii infracţionale.
Din referatul cu propunere de arestare preventivă rezultă că Alex Bodi, profitând de naivitatea lor, le ducea pe tinere în Germania. De asemenea, fetele racolate aveau și o stare materială precară. Membrii grupării din care făcea parte și Alex Bodi le determina pe fete să îi urmeze în state din vestul Europei prin metoda „lover boy”.

Fetele care au fost traficate de proxeneți în dosarul în care a fost reținut și Alex Bodi le-au dat procurorilor detalii sinistre din coșmarul pe care ele l-au numit „viață”, în ultimii ani. Se pare că tinerele au fost bătute, tăiate cu cuțitul și arse cu țigara pentru că nu-și ascultau „stăpânii” sau nu produceau suficienți bani.

Sursă foto – Click.ro

Urmăriți Impact.ro și pe