400 de oameni, arestați de ruși într-o regiune din Ucraina. Ce acuze li se aduc

Stan Filon 09.03.2022, 15:14
400 de oameni, arestați de ruși într-o regiune din Ucraina. Ce acuze li se aduc

Sunt proteste de amploare în orașul ucrainean Herson, acolo unde mii de oameni au ieșit în cenrul orașului pentru a le cere soldaților ruși să plece acasă. Protestatarii s-au întins pe jos, în fața tancurilor rusești, iar Garda Națională a Rusiei a intervenit în forță. Sute de protestatari au fost luași pe sus de militarii ruși și reținuți.

400 de oameni, arestați de ruși într-o regiune din Ucraina

Sunt probleme în orașul ucrainean Herson, unde oamenii au ieșit pe străzi pentru a protesta împotriva invaziei rusești. Oamenii scandează împotriva militarilor ruși și le cer acestora să părăsească țara și să plece la ei acasă, în Rusia.

Oamenii sunt  disperați și nu mai suportă să vadă cum rude sau prieteni sunt uciși în fiecare zi de forțele militre venite din Rusia. Peste 400 de oameni care au participat la protestul din orașul Herson au fost arestați de soldații ruși din Garda Națională.

400 de oameni, arestati de rusi intr-o regiune din Ucraina
400 de oameni, arestati de rusi intr-o regiune din Ucraina

Oamenii protestează împotriva războiului

”Din cauza rezistenţei furioase a locuitorilor din Herson, ocupanţii încearcă să introducă un regim administrativ-poliţienesc”, potrivit unui comunicat citat de Reuters.

Protestatarii se întind pur și simplu pe asfalt, în fața tancurilor rusești, iar soldații ruși trag focuri de avertisment în aer. Astfel de proteste mai au loc și în localități precum Melitopol, Kupyansk, Energodar și chiar în orașe din zona Donbas.

Cum se împart banii în cuplul lor?
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...