12 rețete de Halloween de făcut cu 3 ingrediente sau mai puține. Cei mici se vor da în vânt după ele

Cătălina Burghelea 28.10.2021, 10:49
12 rețete de Halloween de făcut cu 3 ingrediente sau mai puține. Cei mici se vor da în vânt după ele

Nu ai nevoie de o bucătărie complet aprovizionată pentru a crea o atmosferă festivă de Halloween. De fapt, aceste aperitive și deserturi perfecte pentru petrecere necesită doar trei ingrediente (sau mai puține)!

Cele mai bune rețete de Halloween

De la gustări simple și adorabile pe care le poți face cu produse de bază din cămară, până la idei dulci decorative care vor atrage privirile micuților, toate aceste rețete de Halloween, făcute cu trei ingrediente sau mai puține, merită încercate.

1. Sticks-uri tip mătură

Micile vrăjitoare și vrăjitori se vor bucura de aceste „mături” distractive făcute din covrigei, bețișoare de brânză și fâșii de spanac.

2. Hot-dog în formă de mumii

Hot-dog-urile cumpărate din magazin sunt învelite în aluat, pentru a crea aceste mumii cu aspect înfricoșător. Rețeta cere „ochi” galbeni de muștar, zahăr și capere.

3. Prăjitură tip pânză de păianjen

Pasta de marshmallow este întinsă peste biscuiții graham și acoperită cu „pânză de păianjen” de ciocolată topită. Dacă nu vrei să folosești ciocolată topită, poți opta pentru orice fel de glazură preferată.

4. Baghete magice

Înmoaie fiecare grisină sau covrig lung în glazură de lapte cam un sfert, apoi rostogolește-le în tava cu bombonele. Abracadabra, ai baghete magice.

5. Globi oculari înfricoșători

Acești globi oculari cu aspect înfricoșător (făcuți din fructe litchi, gem de căpșuni și afine proaspete) pot părea groaznici, dar au un gust delicios.

6. Quesadilla cu brânză

Cât de drăguță este această interpretare festivă a quesadilelor noastre cu doar două ingrediente și gata în două minute. Taie tortilla în fâșii și atașează globii oculari din bomboane.

7. Fructe de Halloween cu dinți uriași

Iată un răsfăț distractiv, ușor și sănătos de preparat pentru petrecerea de Halloween. Sucul de lămâie din această rețetă este opțional, dar este recomandat pentru a preveni oxidarea.

Cu un cuțit mic și ascuțit, taie câteva mere în felii mari, apoi scobește fiecare sfert de măr, lăsând coaja pentru buze. Dacă dorești, stropește sferturile de măr cu suc de lămâie, pentru a preveni oxidarea. Puneți 5 sau 6 migdale tăiate în partea de sus și de jos a zonei decupate pentru a face dinții.

8. Mere caramelizate

Nu poți da greș cu această rețetă clasică de toamnă. Dă merele prin caramelul topit sau adaugă topping-urile tale preferate, cum ar fi Oreo zdrobite, nuci etc.

9. Fantome de Halloween