11.11.2022, zi divină cu puternică încărcătură magică. Semnificația acestui portal

Stan Filon 11.11.2022, 08:45
11.11.2022, zi divină cu puternică încărcătură magică. Semnificația acestui portal

11.11.2022 se pare că este o zi divină cu puternică încărcătură magică. Nu o spunem noi, ci specialiștii numerologi, care știu exact ce semnifică această zi. Vedeți în rândurile de mai jos analiza numerologică făcută de celebrul Mihai Voropchievici pentru ziua de astăzi.

11.11.2022, zi divină cu puternică încărcătură magică

Ziua de vineri, 11.11.2022 este una plină de însemnătate, din punct de vedere numerologic. Spcialiștii spun că această zi ne influenţează în mod special existenţa, deoarece este un moment special, de deschidere, în care trebuie să fim atenţi la ce emitem şi ce recepţionăm din univers.

În 2022, pe 11 noiembrie, Jupiter se află alături de Neptun în semnul Peștilor, ceea ce reprezintă o amplificare a trăirilor, a emoțiilor și a conexiunii cu divinitatea. Jupiter expandează, iar Neptun oferă noi canale prin care să manifestăm.

11.11.2022, zi divina cu puternica incarcatura magica
11.11.2022, zi divina cu puternica incarcatura magica

Se creează un nou portal

Numerologul Mihai Voropchievici spune că luna noiembrie care are cifra 11 vine cu încărcătură magică, divină şi este plină de spiritualitate. Se creează un nou portal. Ne conectează la tot ce însemnă dragoste şi compasiune pentru că asta aduce 11.

Expertul în numerologie spune că pe data de 11 se formează portalul. „Ne permite să ne conectăm cu Sinele nostru superior. Hai să evoluăm la un alt nivel de înțelegere de percepție. Pe 11.11 s-ar putea să aveţi nişte vise premonitorii. Universul ne atenționează să ne așteptăm la nişte clarități. Vine cu o încărcătură fantastică. Ori veți cunoaște pe cineva, ori veți ajuta pe cineva, dezinteresat. Faceți aşa cum vă spune Dumnezeul din voi. Vom vedea câte lucruri benefice sunt în jurul nostru”, a spus numerologul.

Potrivit celebrului numerolog, numărul 1111 reprezintă începutul cunoașterii lui Dumnezeu și al conștiinței spirituale. Mihai Voropchievici le recomandă tuturor un exerciţiu de introspecţie.

„Să facă introspecţie în propria persoană, în sufletul lor să îşi asculte intuiţia şi să acţioneze cu mai puţină gândire şi cu mai mult suflet. Aceasta este trimiterea. Avem patru de 1 (11.11), adică patru Dumnezei cum ar fi, că 1 este cifra Domnului Dumnezeu Tatăl”, a mai spus astrologul.

„Hai să lucrăm cu noi, cu dorinţele noastre, cu cerinţele şi cu toate necesităţile noastre şi să încercăm să nu mai acceptăm întruziunea altor persoane manipulatoare în viaţa noastră care ne spun vrute şi nevrute”, a mai punctat Voropchievici.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...