Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2022. Zodiile care trec prin momente tensionante. O zi plină de frământări și nemulțumiri

Anca Manolica 10.11.2022, 22:21
Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2022. Zodiile care trec prin momente tensionante. O zi plină de frământări și nemulțumiri

Horoscopul zilei de vineri, 11 noiembrie 2022, vine cu vești importante pentru aproape toți cei 12 nativi ai zodiacului. Aspectele tensionate vor continua cu un careu între Soarele din Scorpion și Saturn din Vărsător, ceea ce ne va face să ne pierdem energia și să ne simțim mai obosiți. De asemenea, apar și unele constrângeri din punct de vedere financiar. Atenție la tentativa de a arăta superioritate, dar și la tendința de a dramatiza.

Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2022

Berbec

Starea emoțională nu este cea mai bună, motiv pentru care nativii din zodia Berbec vor simți nevoia să se întâlnească cu prietenii, să se dedice unor activități care îi fac plăcere sau să petreacă mai mult timp cu partenerul. Lipsa banilor ar putea fi un impediment în a face tot ceea ce își doresc.

Taur

În această zi, Taurii ar face bine să evite tensiunile cu cei cu care intră în contact, mai ales cu partenerul de viață sau cu superiorii și familia. Sunt șanse ca la muncă să se arate deranjați de responsabilitățile prea multe, iar acasă de faptul că se simt nesusținuți de partener.

Citește și: Horoscop săptămânal, 7-13 noiembrie 2022. Săgetătorii își caută un nou loc de muncă, ce se întâmplă cu restul nativilor

Gemeni

Va fi o zi obositoare la locul de muncă, cu multe sarcini și solicitări. Nici colegii nu vor fi cei mai buni susținători, ba din contră chiar s-ar putea să îi încurce și să apară conflicte. Gemenii vor fi greu de convins astăzi și nu vor căuta decât ca totul să fie ca ei.

Citește continuarea horoscopului de vineri, 11 noiembrie 2022, pe Playtech.ro.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...