Zodiile care vor suferi enorm în 2023. Vor avea un an de coșmar

Badea Violeta 09.11.2022, 11:53
Zodiile care vor suferi enorm în 2023. Vor avea un an de coșmar

Numărătoarea inversă a început și în scurt timp vom păși în 2023. Însă, anul viitor vine cu multe provocări pentru anumite zodii ale horoscopului european. Acestea vor avea ghinion pe plan sentimental, și vor suferi foarte mult. Lucrurile nu vor străluci prea tare nici pe plan financiar.

Cinci nativi loviți de ghinion în 2023

Berbec

Berbecii sunt orbiţi de iubire şi nu văd defectele celuilalt. Însă, aceștia se vor trezi la realitate în anul 2023. Vor fi extrem de dezamăgiți când își vor da seama în cine au avut încredere.

Totodată, aceștia vor avea dorințe nerealiste și pretenții imposibil de îndeplinit, motiv pentru care multe dintre relațiile lor vor fi condamnate încă de la început. În plus, dintre toate semnele, Berbecii vor fi mai predispuși la relații secrete care nu le vor putea aduce fericirea.

Rac

Cei născuți sub semnul Racului sunt sensibili și atenți, dar și destul de pretențioși. Atunci când iubesc pe cineva, dau totul. Se pierd cu ușurință într-o relație și, din cauza dorinței de a-și face partenerul fericit, își pun propriile nevoi pe plan secundar. Din această cauză, acești nativi vor suferi foarte mult în 2023. Totodată, ei vor avea probleme și pe plan financiar. Afacerile lor vor da greş.

Citește și Horoscopul chinezesc 2023, anul Iepurelui. Ce schimbări aduce în viața zodiilor!

Zodii ghinioniste in 2023
Zodii ghinioniste in 2023

Leu

Leii vor fi cei mai ghinioniști în 2023. Își vor propune multe, dar nu vor reuși să ducă niciun proiect la bun sfârșit. Vor avea parte de foarte multe dezamăgiri în dragoste, așa că, la un moment dat, nu își vor mai dori relații serioase.

Le va fi foarte greu să se relaxeze și să se deschidă, pentru că se așteaptă întotdeauna la ce este mai rău de la oameni și, din cauza fricii lor, vor fi adesea singuri și nefericiți.

Scorpion

Scorpionii se vor confrunta cu o mulțime de probleme în anul 2023. Sunt prea aroganți din cauza realizărilor lor anterioare, așa că au tendința de a-i privi mereu de sus pe ceilalți.

Această atitudine îi poate împinge cu ușurință în izolare, incapabili să coopereze cu cineva. Pe plan sentimental, Scorpionii vor traversa, de asemenea, o perioadă nefastă.

Săgetător

Săgetătorii sunt adesea intimidați de către superiori, dar și de către colegi, așa că le va fi greu să se impună. În anul 2023, se pare că toate planurile acestor nativi sunt în impas. Pentru cei care au deja un cuplu, ispitele vor fi la orice pas.

Citește și Horoscop săptămânal, 7-13 noiembrie 2022. Săgetătorii își caută un nou loc de muncă, ce se întâmplă cu restul nativilor!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...