Horoscop săptămânal, 7-13 noiembrie 2022. Săgetătorii își caută un nou loc de muncă, ce se întâmplă cu restul nativilor

Anca Manolica 06.11.2022, 23:33
Horoscop săptămânal, 7-13 noiembrie 2022. Săgetătorii își caută un nou loc de muncă, ce se întâmplă cu restul nativilor

Horoscop săptămânal, 7-13 noiembrie 2022. A doua săptămână a lunii noiembrie se remarcă printr-o Lună Plină însoțită de o Eclipsă totală de Lună în zodia Taur, care va avea loc pe 8 noiembrie. Astfel, încă de luni se resimte careul dintre Venus și Saturn, ceea ce va pune relațiile la încercare. Unele vor fi supuse la teste și se vor consolida, în timp ce altele vor lua sfârșit, în special cele toxice. De asemenea, ar putea apărea blocaje și constrângeri din punct de vedere financiar. Iată ce ne rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop săptămânal, 7-13 noiembrie 2022

Berbec

În a doua săptămână din lună, nativii din zodia Berbec s-ar putea să se confrunte cu niște răsturnări de situație pe plan financiar, posibil schimbări salariale sau pur și simplu vor apărea niște frici majore în privința banilor.

Berbecilor le-ar putea fi teamă că nu vor face față cheltuielilor, așa că ar face bine să evite achizițiile scumpe. Pe de altă parte, există un risc major de a pierde bani, de a încheia o colaborare care le aducea venituri suplimentare.

Taur

Va fi o săptămână destul de dificilă pentru Tauri, pentru că în zodia lor se petrece Eclipsa de Lună. Astfel că, ar putea avea parte de momente intense din punct de vedere emoțional, cu trăiri copleșitoare, schimbătoare și destabilizante.

Pot apărea și unele tensiuni în cuplu și în relațiile profesionale, unele constrângeri din partea altora și tot felul de nemulțumiri care în plan profesional. Fiindcă este vorba de o Lună Plină, nativii ar putea pune capăt unui capitol important din viața lor, poate chiar unei relații.

Citește și: Horoscopul chinezesc 2023, anul Iepurelui. Ce schimbări aduce în viața zodiilor

Gemeni

Evenimentele care au loc săptămâna aceasta pe cer au legătură cu trecutul, de care Gemenii ar trebui să se despartă definitiv. Vor avea parte de momente karmice și de preferat ar fi evite orice fel de relație ascunsă și să nu se transforme în vindecător pentru alții.

Un fost partener de viață ar putea să le iasă în cale. Pe de altă parte, nativii ar trebui să acorde ceva mai multă atenție sănătății, mai ales sistemului imunitar, afecțiunilor ginecologice sau de natură endocrină.

Citiți continuarea horoscopului săptămânal, 7-13 noiembrie 2022, pe Ego.ro.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...