Zodiile care se tem de orice. Sunt cele mai fricoase din zodiac, ai grijă cu ele

Ana Chivu 02.11.2021, 12:20
Zodiile care se tem de orice. Sunt cele mai fricoase din zodiac, ai grijă cu ele

Astrologii au realizat un top al celor mai fricoase zodii. Câțiva dintre nativi se tem de multe lucruri, deși la prima vedere nu par. Cu toate astea, sunt persoane sensibile ce trebuie ferite de anumite situații.

Care sunt zodiile care se tem de orice?

Mulți dintre oameni cred în horoscop și în caracteristicile aparte indicate de semnul sub care s-au născut. Câțiva dintre ei sunt chiar mai sensibili decât vor să pară. Ei sunt obișnuiți să își arate în general doar fața sobră și extrem de puternică, dar poate deseori nu sunt chiar așa stăpâni pe sine.

Sunt unele situații care îi depășesc, dar rar cer ajutorul și se sprijină pe alți apropiați sau prieteni pentru că s-au obișnuit să facă totul singuri sau doresc să înfrunte drepți orice le oferă viața, cu riscul de a rămâne cu ‘semne’ și lecții dure de învățat.

Taur – Taurii sunt conservatori și tradiționaliști și iubesc lucrurile consecvente. Nu au nevoie de prea multe valuri în viața lor, iar scoaterea dintr-o rutină bine învățată îi poate afecta pe termen lung pentru că ar face orice să revină la viața lor calmă și liniștită, fără obstacole prea multe. Se simt foarte bine în zona de confort și își construiesc o lume pe care să o iubească până la sfârșit. Multe lucruri le declanșează frica dacă ceva intervine în scenariul lor perfect pe care l-au creat cu multă muncă.

Nativii cei mai fricoși din zodiac

Scorpion – Are o teamă irațională care îl face să-și construiască o falsă aură misterioasă. Se apără și atunci când nu este cazul și oferă lovituri decisive multora. Are strategii complexe când dă ochi în ochi cu situații noi de viață. Pe plan sentimental are teama de a nu fi părăsit de persoana iubită pentru cineva mai frumos și mai deștept decât este el. Se știe bine că scorpionii își urăsc la maximum concurența.

Săgetător – Îi e teamă de momentele care îi aduc aminte de lucruri din trecut care îi sensibilizează mai tare decât ar vrea să vadă alții. Vrea să fugă mereu de cine a fost și caută să rupă legătura cu primii pași în viață. Este extrem de rezistent la loviturile vieții, iar cea mai mare temere este să nu rămână fără bani.

Gemeni – Sunt lași și fricoși atunci când sunt situații foarte simple și clare. Complică lucrurile și totul se duce la extrem când intervine orgoliul. Au o natură duplicitară, iar una dintre fețe îi face foarte fricos în fața lumii.

Astrologul Roxana Lușneac prezintă, în materialul video de mai jos, previziunile astrale pentru sfârşitul anului:

Urmăriți Impact.ro și pe