Zodiac chinezesc – horoscop săptămâna 15-21 august: Bivolii, Tigrii și Șobolanii sunt expuși la certuri din dragoste

Andra Daoud 14.08.2022, 13:45
Zodiac chinezesc – horoscop săptămâna 15-21 august: Bivolii, Tigrii și Șobolanii sunt expuși la certuri din dragoste

Săptămâna care vine anunță evenimente importante, potrivit zodiacului chinezesc. Ne aflăm în anul Tigrului de Apă, iar cele 12 zodii sunt puternic marcate de simbolistica acestui semn. Este un an în care sunt anunțate conflicte și chiar dezastre, însă nu lipsesc lucrurile bune. Ce spun specialiștii în zodiacul oriental despre evenimentele din săptămâna 15-21 august.

Zodiac chinezesc, săptămâna 15-21 august

De la 1 februarie 2022 a început un nou an chinezesc: anul Tigrului de Apă. Acesta influențează fiecare zodie în parte și anunță schimbări importante, pe toate planurile. La ce să te aștepți de la săptămâna 15-21 august, în funcție de semnul care te reprezintă în zodiacul chinezesc.

Șobolan

Traversezi o perioadă în care te plângi din orice și pare că toate ți se întâmplă numai ție. Nici pe plan sentimental lucrurile nu sunt chiar roz și este posibil să te cerți cu partenerul de viață. Încearcă să fii mai înțelegător și mai sociabil.

Bivol

Este posibil să cunoști un pretendent atrăgător, însă încearcă să nu te arăți prea entuziasmat. Pe plan profesional, a doua parte a săptămânii este ideală pentru a semna unele angajamente.

Tigru

Săptămâna începe cu noroc pe plan profesional, așa că este de preferat să programezi întâlnirile importante în primele zile ale intervalului. Pe plan personal, poți ajunge la discuții în cuplu, care vor duce la concluzia că nu vă potriviți.

Iepure

Chiar dacă primești unele refuzuri la început de săptămână, nu îți pierde speranța! Weekend-ul se anunță romantic, iar cei care sunt singuri pot avea parte de întâlniri interesante.

Dragon

Lasă în urmă oamenii care te țin pe loc și încearcă să evoluezi, bazându-te pe forțele proprii. Finalul de săptămână este benefic pentru a dedica timp mai mult relației și a cunoaște oameni noi.

Zodiac chinezesc - horoscop saptamana 15-21 august
Zodiac chinezesc – horoscop saptamana 15-21 august

Șarpe

Elimină oamenii toxici din viața ta și nu îi mai lăsa să te tragă înapoi. Cei care sunt singuri au șansa să cunoască o persoană cu foarte mare potențial.

Cal

Traversezi o perioadă în care ești lipsit de motivație și de chef, dar trebuie să te aduni. O ședință cu colegii poate fi de ajutor în acest sens. Weekend-ul poate aduce unele discuții între tine și partener.

Capră

Programează întâlnirile profesionale în prima parte a săptămânii și fă-ți o listă de priorități. Weekend-ul vine cu vibrații puternice în zona sentimentală, așa că nu este cazul să le ignori!

Maimuță

Las-o mai moale în prima parte a săptămânii, dacă nu vrei să pierzi din vedere detalii importante. Ai tendința de a lua asupra ta mai mult decât este cazul, însă trebuie să îți prioritizezi acțiunile, pentru a nu neglija familia.

Cocoș

În prima parte a săptămânii îți merge excelent atât pe plan amoros, cât și pe plan profesional. Poate interveni stresul, dar îl vei gestiona corespunzător. În relații, încearcă să nu te grăbești și să iei lucrurile pas cu pas.

Câine

Este momentul să spui lucrurilor pe nume și să nu te mai ascunzi. Deciziile importante se iau când ai toate răspunsurile, iar veștile bune nu vor întârzia să apară.

Mistreț

Poți avea unele divergențe de opinii cu anumite persoane, însă nu este cazul să te stresezi. Pe plan personal este recomandat să renunți la impulsivitate, dacă vrei să te bucuri de momente memorabile.

Urmăriți Impact.ro și pe