Horoscop zilnic, joi 28 iulie 2022. Zodia Pești nu trebuie să ia decizii importante

Astrolog Roxana Lușneac 27.07.2022, 20:19
Horoscop zilnic, joi 28 iulie 2022. Zodia Pești nu trebuie să ia decizii importante

Săptămâna continuă cu noi surprize pentru toate cele 12 semne ale zodiacului. Horoscopul zilei de joi, 28 iulie 2022, vine cu un avertisment pentru cei născuți în zodia Pești. Astăzi, ei nu trebuie să ia nicio decizie importantă. Află cu culoare și ce număr vor aduce noroc, în următoarele 24 de ore, fiecărui nativ.

Horoscop zilnic, joi 28 iulie 2022 – Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a face calcule si a trage linie acolo unde trebuie, dar si pentru a programa urmatoarele cheltuieli, investitii. Aspectul financiar va creste, mai ales perioada care urmează. Folosește culoarea albastru deschis si cifra 3 pentru mai mult noroc.

Taur

Încercați să fiți deschiși noilor oportunități care vă apar în drum astăzi, mai ales ca nu ați mai avut de ceva timp șansa să ieșiți în evidență. Ultilizați-vă veniturile înțelept.Folosiți vuloarea turcoaz Si cifra 2 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Aspectele actuale sunt ideale pentru a vinde, a cumpara, pentru tranzacții in general. Caștigurile deși nu sunt cele așteptate, asta nu înseamnă ca nu putea sa fie mai rau. Folosiți culoarea roșu și cifra 5 pentru mai mult noroc

Horoscop zilnic, joi 28 iulie 2022 – Rac

Timpul petrecut împreuna cu familia și cu cei dragi poate fi unul foarte placut, mai ales dacă ați planuit de ceva timp această ieșire. Pentru acei raci care au revenit la serviciu, readaptarea dupa vacanta poate fi anevoioasă. Folosesiți cifra 2 și culoarea roz pentru mai mult noroc.

Leu

Aspectele actuale vă pun în centrul atenției, iar asta nu vă displace deloc. Încercați totuși să fiți diplomați în atitudine și să vă gândiți si la sentimentele celor din jur atunci când va exprimați opinia. Folosiți cifra 6 și culoarea bej pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, joi 28 iulie 2022. Zodia Pești nu trebuie să ia decizii importante
Horoscop zilnic, joi 28 iulie 2022

Fecioară

Partenerul de viață este cel care în acest moment poate lua inițiativa atunci când vine vorba de planurile pe care le aveți pentru perioada urmatoare, dar asta nu vă deranjează. Încercați să fiți ceva mai atenți la sănătate. Folosiți culoarea crem si cifra 5 pentru mai mult noroc.

Balanță

Anumite persoane din anturajul vostru pot avea nevoie de ajutor, dar fie nu vor sa apeleze din diverse motive, fie sunt plus si simplu opriți de timiditate, de faptul ca i-ați judeca cumva. Încercați să fiți deschiși în simțuri și implicați direct, pentru ca exista o karmă care vă va recompensa. Folosiți culoarea mov lila si cifra 2 pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, joi 28 iulie 2022 – Scorpion

Din pacate, nu puteți să faceți toate lucrurile în propriul mod, iar niste schimbări, ajustări ale rutinei v-ar face bine. Important este să nu fiți încăpățânați atunci cand primiți sugestii de la oamenii dragi. Folosiți culoarea roz si cifra 9 pentru mai mult noroc.

Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru relaxare sau cel puțin pentru a nu vă lua așa în serios propriile gânduri. Încercați să vă organizați împreuna cu partenerul de viață sau cu prietenii o ieșire spre seară.

Capricorn

Aspectele actuale vă încurajează să vă relaxați mai mult și chiar să lăsați la o parte gândurile care nu vă ajută într-un mod productiv. Energia pozitivă trebuie să primeze. Folosiți culoarea galben deschis si cifra 6 pentru mai mult noroc.

Horoscop zilnic, joi 28 iulie 2022 – Vărsător

Astrele vă sfatuiesc să credeți cu putere în destin și în faptul că nimic nu este întâmplator. Vă veți convinge pe parcurs ca este așa, chiar dacă în acest moment aveți dubii. Folositi culoarea argintiu si cifra 7 pentru mai mult noroc.

Pești

Chiar dacă aveți mai multe gânduri legate de carieră și de cum ar trebui sa evolueze lucrurile pe viitor, astrele vă sfatuiesc să luați o pauza pentru a vă bucura sufletul. Folosiți cifra 9 și culoarea bronz pentru mai mult noroc.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe