Zodia protejată divin în luna iunie 2022. I se întâmplă numai lucruri bune în viață

Ioana Bucur 05.06.2022, 10:07
Zodia protejată divin în luna iunie 2022. I se întâmplă numai lucruri bune în viață

După o perioadă tulbure, chiar dificilă, cu probleme ce i-au afectat aproape toate sectoarele vieții, a venit momentul ca soarele să răsară pe strada acestui nativ. Primele zile ale lunii nu aduc doar vara, ci și o perioadă de vindecare și experiențe noi pentru cei născuți sub acest semn al zodiacului. Astrologii au dezvăluit care este zodia protejată de divin în luna iunie 2022. În următoarele patru săptămâni, va avea parte doar de lucruri bune.

Ce zodie va fi protejata astrelor în luna iunie 2022

După orice furtună, oricât de urâtă ar fi, oricâte pagube ar produce, va ieși și soarele. Este o lecție de care își va aminti, în săptămânile ce urmează, una dintre zodii. Pentru acești nativi, primele zile de vară aduc finalul unei perioade destul de lungi în care au avut parte de obstacol după obstacol, au învățat ce înseamnă să pierzi, să fii la un pas să abandonezi orice speranță că viața poate fi și frumoasă.

Potrivit astrologilor, Capricornul va fi zodia protejată divin în luna iunie 2022. Cei născuți sub acest semn al zodiacului vor avea parte de experiențe pozitive ce îi vor ajuta să se vindece și să uite de ghinion, griji financiare și de multe dintre momentele dificile prin care au trecut.

În următoarele patru săptămâni, ei vor fi norocoșii zodiacului. De fapt, a venit momentul ca toată munca și toate sacrificiile lor să fie răsplătite. În luna iunie 2022, acești nativi vor fi protejați de Univers împotriva bolilor și a răutăților, și o vor duce foarte bine și din punct de vedere financiar.

Nativii singuri au șanse mari să își cunoască jumătatea, iar cei care au deja relații ar putea face un pas important, poate chiar o logodnă. Vor simți că viața lor s-a schimbat semnificativ în bine, iar la rândul lor vor avea grijă să le aducă zâmbetul pe buze și celor dragi.

Zodia protejată divin în luna iunie 2022. I se întâmplă numai lucruri bune în viață
Zodia protejată divin în luna iunie 2022

Ce înseamnă să ai ascendentul în Capricorn

Pe lângă zodia propriu-zisă și compatibilitatea dintre semne, Ascendentul Zodiacal (ASC) reprezintă unul dintre cele mai populare subiecte de interes pentru cei pasionați de astrologie. Ascendentul se stabilește în funcție de intervalul orar al nașterii și se referă la personalitatea și tot ceea ce ține de planul individual al unei persoane.

Zodia Capricornului începe cu cea mai lungă noapte din an și, implicit, cea mai scurtă zi, și, de obicei, în plină iarnă. Prin urmare, cei născuți cu ascendentul în Capricorn sunt persoane distinse, indiferent de anotimpul în care s-au născut, fiind caracterizate de o oarecare răceală. Așadar nu e de mirare că majoritatea nativilor cu ascendentul în Capricorn nu emană căldură sau tandrețe. Ei își conservă și dozează foarte bine energia de care dispun și se concentrează pe problemele cele mai importante.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...