Horoscop luni, 5 iulie. Gemenii au parte de bani, nativii Capricorn lasă trecutul în urmă

Astrolog Roxana Lușneac 04.07.2021, 15:04
Horoscop luni, 5 iulie. Gemenii au parte de bani, nativii Capricorn lasă trecutul în urmă

Horoscop luni, 5 iulie. Astrele au pregătit surprize cât de poate de plăcute pentru prima zi din noua săptămână. Pentru nativii Gemeni se anunță o zi cu câștiguri financiare semnificative. Pentru Capricorn, ziua de luni va aduce eliberare, vor putea, în sfârșit, să lase trecutul în urmă. Culori norocoase:  verde deschis și bej. Numere norocoase: 2,3,19,21,32,45.

Horoscop luni, 5 iulie – Berbec

Prima zi a săptămânii îi găsește pe nativii Berbec cu bateriile încărcate, pregătiți pentru orice provocare. Randamentul la locul de muncă nu va fi prea mare, gândurile alunecând, tot mai des, la vacanța pe care ați tot amânat-o. Poate este momentul să consultați site-urile de specialitate și să faceți o rezervare la un hotel, departe de grijile și problemele de acasă.

Taur

Săptămâna care începe astăzi promite încă de pe acum că vă fi una încărcată cu multe evenimente cărora trebuie să le faceți față. Încercați să vă organizați din timp pentru a nu lasă totul pe ultimul moment. Astăzi trebuie să găsiți o modalitate de a îmbunătăți rezultatele actuale ale muncii voastre.

Gemeni

Începeți săptămână cu forte proaspete, mai ales că astrele vă promit o recompensa financiara cât de curând, iar voi simțiți asta. Puteți începe să vă organizați planurile pentru luna care vine sau chiar chiar puteți plănui o vacanță de neuitat alături de cei dragi.

Rac

Astrele te susțin și îți dau inspirația necesară pentru a reuși să ieși dintr-un impas. Cei dragi sunt gata și ei să te ajute așa cum pot, însă tu trebuie să soliciți acest lucru. Comunicarea clară și sinceră este esențială pentru în început de săptămână reușit.

Leu

Trebuie să înveți să lași în urmă acele relații de la care aveai așteptări, dar care s-au concretizat printr-o dezamăgire. Universul vă avea grijă să așeze fiecare lucru la locul lui, iar pentru tine are surprize minunate și te va duce acolo unde nici nu ai visat.

Horoscop luni, 5 iulie – Fecioară

Săptămână începe în forță, mai ales că vin asupra ta responsabilitățile legate de parteneriatele sau colaborările pe care le ai. Încearcă să vezi care își sunt prioritățile și ce mai poate fi amânat, pentru că altfel nu vei reuși să faci totul astăzi. Nu exista să discuți direct ceea ce te îngrijorează.

Horoscop luni, 5 iulie
Horoscop luni, 5 iulie

Balanță

Marte te ajuta să te vindeci și să fii bine în tot ceea ce tine de relația sentimentală. În ultima perioada de timp ai reușit să faci niște pași importanți în procesul tău de evoluție și în sfârșit poți spune că ești pregătit pentru ceva nou în viață ta.

Scorpion

Casa transformării personale îți arată cum de la o zi la alta devii un om mai priceput, mai bun. Ambițiile tale sunt principala sursa de energie pentru a evolua. Astăzi poți realiza că nu poți scapă când vrei tu de anumite angajamente și că este necesar să faci totul corect.

Săgetător

Astăzi este o zi în care trebuie să fii atent la toate detaliile, pentru că anumite amănunte să nu-ți scape. Încearcă să comunici cu cei dragi și să soliciți ajutorul lor în cazul în care vrei să verifici încă odată tot ce tine de acte, bani, obiecte de valoare. Învinge-ți frica și axează-te pe ce este cu adevărat important.

Capricorn

Încearcă astăzi să nu te mai gândești la trecut și la ce s-a întâmplat în anumite timpuri de mult apuse. Cei din jur pot simți aceasta energie și nu face bine nimănui. Ce-i iertat, uitat, ar face bine să rămână acolo. Construiește în prezent relații de calitate, bazate pe compasiune și comunicare sinceră.

Horoscop luni, 5 iulie – Vărsător

Astrele te sfătuiesc să ai o atitudine pozitivă încă de la începutul săptămânii și să încerci pe cât posibil să faci activități care îți fac plăcere. Venus te poate încuraja să faci cheltuieli mai mari decât îți permiți în acest moment, dar pe de alta parte o faci cu gândul la copii sau la viitor.

Pești

Surpriza de astăzi fie vine din partea familie, fie din partea colegilor de muncă. Comunicarea cu cei dragi este foarte importantă, mai ales în momente că acestea prin care treceți acum. Nu ezitați să dați o mână de ajutor celor care vi-l solicită, pentru că faptele bune atrag lucruri minunate.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!