Zodia cu care îți poți construi un cămin armonios. Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie cine sunt familiștii zodiacului

Badea Violeta 08.09.2022, 15:37
Zodia cu care îți poți construi un cămin armonios. Numerologul Mihai Voropchievici dezvăluie cine sunt familiștii zodiacului

Ești în căutarea partenerului perfect cu care să îți întemeiezi o familie? Ei bine, numerologul Mihai Voropchievici te ajută să descoperi zodia cu care îți poți construi un cămin armonios. Acest nativ ar alege de fiecare dată familia în locul prietenilor. El știe că oamenii vin și pleacă din viața lui, dar familia este cea care rămâne pentru totdeauna.

Zodiile care pun familia pe primul loc

Adori să petreci timp cu familia ta nebună și frumoasă? Dacă răspunsul este „Da”, atunci află că te numeri printre persoanele care sunt mai apropiate de membrii familiei lor decât de prieteni.

Aceste persoane vor pune întotdeauna familia lor mai presus de orice altceva. Pentru ei, fericirea familiei se află întotdeauna în fruntea listei de priorități. Află care sunt cele mai familiste zodii!

Berbec

Berbecii sunt suflete pasionale și iubitoare care sunt incredibil de atașate de familiile lor. Ei fac casă bună cu o zodie de aer, adică Gemeni sau Vărsător, dar se pot înțelege și cu o zodie de pământ, adică cu un taur, a precizat Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Taur

Taurii sunt extrem de dedicați tuturor relațiilor lor. Fie că este vorba de prieteni sau de familie, ei cred în stabilirea unor relații intense și de lungă durată, care vor dura pentru totdeauna. Taurii sunt compatibili cu Fecioarele, cu Capricornii și cu Peștii.

Gemeni

Gemenii nu sunt familiști. Pe tot parcursul vieții lor, ei se află într-o continuă căutare. Totuși, Gemeilor le pot pune capac Berbecii, Leii sau Vărsătorii.

Horoscopul lunii mai 2022 cu Mihai Voropchievici. Zodia care primeste o veste extraordinara
Mihai Voropchievici a dezvaluit cele mai familiste zodii

Rac

Racii își pun familia mai presus de orice altceva și au o relație iubitoare și grijulie cu aceasta. Ei se înțeleg de minune cu Taurii, Fecioarele, Scorpionii și Peștii.

Leu

Leul își apreciază foarte mult familia și o protejează. Este compatibil cu Berbecii, Gemenii și Săgetătorii, dar cel mai bine se potrivesc cu Balanțele.

Fecioară

Fecioarele sunt considerate a fi printre cele mai bune zodii orientate spre familie. Ele sunt compatibile cu Taurii, Racii și Scorpionii.

Balanță

Balanțele sunt, fără îndoială, mamele clasice lea zodiacului, deoarece sunt protectoare, susținătoare și foarte expresive. Acestea sunt compatibile cu Gemenii, Leii, Săgetătorii și Vărsătorii.

Scorpion

Scorpionii vor să pară puternici, dar sunt extrem de sensibili. Și dacă nu găsesc un partener care să le arate afecțiune nu vor face casă bună. Sunt compatibili cu Racii și Peștii.

Săgetător

„Săgetătorul rezonează foarte bine cu Berbecul și cu Leul, dar la fel de bine cu Balanța și Vărsătorul. Săgetătorul caută în permanență ceea ce vor.”, spune Mihai Voropchievici, potrivit sursei citate.

Capricorn

Persoanele născute în Capricorn vor alege întotdeauna familia în detrimentul prietenilor. Împărtășesc totul cu membrii familiei lor. Sunt compatibili cu Taurii, Fecioarele, Scorpionii și cu Peștii.

Vărsător

„Vărsătoriul este compatibil cu Berbec, Gemeni, Balanţă şi Săgetător. Este mult mai selectiv şi nu se complace foarte repede. Caută certitudini.”, a spus numerologul.

Pești

Peștii sunt niște parteneri excelenți. Își vor pune sufletul pe tavă pentru familia lor, Vor face totul pentru ca aceasta să fie în siguranță. Sunt compatibili cu Taurii, Racii, Scorpionii şi Capricornii.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...