Care sunt zodiile materialiste. Mihai Voropchievici dezvăluie ce nativi aleg banii în locul dragostei

Badea Violeta 07.09.2022, 19:07
Care sunt zodiile materialiste. Mihai Voropchievici dezvăluie ce nativi aleg banii în locul dragostei

Fie că urmăresc ultima geantă scoasă pe piață sau cea mai strălucitoare mașină, anumite persoane pun foarte mult accent pe lucrurile materiale. Pentru acești nativi, banii sunt pe primul loc, apoi dragostea. De curând, Mihai Voropchievici a dezvăluit ce nativi aleg bogăția în locul iubirii.

Cele mai materialiste semne zodiacale, potrivit lui Mihai Voropchievici

Dragostea este singurul sentiment care poate face cu adevărat o persoană fericită, la bine și la rău. Sprijinul și iubirea unei persoane sunt mult mai mari decât fericirea dobândită prin cumpărarea a tot ceea ce îți dorești în lume. Fără bani poți rămâne oricând, dar dragostea nu te va părăsi niciodată.

Dar, din păcate, nu toată lumea gândește așa. De curând, Mihai Voropchievici a reușit să identifice zodiile materialiste și a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, care sunt acestea.

„Zodiile de pământ iubesc cel mai mult banii. Vorbim aici despre Fecioare, Taur, Capricorn. Pe lângă ei, mai sunt şi alte zodii de Aer şi Apă care se duc la bani. Racul iubeşte foarte mult partea financiară, la fel şi Scorpionul.

Vărsătorul vrea şi el bani, dar este foarte aerian şi mai uită. Leul vrea jumătate, jumătate. La fel şi Berbecul. Leul vrea pentru prima dată să strălucească, apoi lasă dragostea.”, a precizat celebrul numerolog.

Mihai Voropchievici a adus horoscopul anului 2021
Mihai Voropchievici

Nativii care aleg iubirea în detrimentul lucrurilor materiale

Totuși, există și nativi care aleg dragostea în locul banilor, precizează specialistul de la Antena 3. Potrivit lui Mihai Voropchievici, semnele de aer pun cel mai mare preț pe iubire.

„Zodiile de Aer sunt total diferite. Dacă au dragoste, au tot ce vor. Dumezeu îi iubeşte. Peştii vor dragoste şi oferă foarte multă dragoste.

Atenţia este foarte importantă în orice relaţie. Trebuie să acordăm atenţie partenerului. La fel trebuie să dăm şi noi, la rândul nostru.

Dragoste sau bani? Dragostea vine după partea financiară. Sunt foarte mulţi materialişti. Orientarea spre material nu este bună. A cam început să dezumanizeze. Mai este frica de singurătate.

Sunt oameni care îşi doresc dragoste. Rămân ancoraţi într-o tristeţe pentru că nu îşi găsesc perechea potrivită. Este foarte greu să îi scoţi de acolo. Ei caută iubirea adevărată şi o caută toată viaţa.

Iubirea adevărată poate veni şi mai târziu. Oamenii trebuie să se descopere. Ei aşteaptă că vine dragostea mare. Ca în filmele indiene. Se poate. Există oameni care au iubire şi se satură de ea. Dragostea nu se vorbeşte, ea se simte şi se trăieşte.”, a spus numerologul.

Citește și Femeile din zodiac care te lasă fără bani. Mihai Voropchievici le dă de gol!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...