Zodia compatibilă cu Balanța. Ei reușesc să aibă relații durabile

Mihnea Tălău 06.07.2023, 16:41
Zodia compatibilă cu Balanța. Ei reușesc să aibă relații durabile

Zodia compatibilă cu Balanța. Trebuie spus că relația cu o Balanță este uneori complicată. Nu toate zodiile sunt compatibile cu acest semn zodiacal, însă există și excepții. Dar iată ce ne dezvăluie horoscopul.

Relație bună în special cu zodiile de Aer

Compatibilitatile cele mai reușite dau naștere unor relații sănătoase pe termen lung. Balanța este compatibilă mai ales cu zodiile de Aer, că și ea (Gemenii și Vărsătorul) și cu zodiile de foc (Leul și Săgetătorul, dar mai puțin cu Berbecul, zodia diametral opusă Balanței pe cercul zodiacal, ceea ce face că relațiile Balanței cu cei născuți în zodia Berbecului să fie foarte contradictorii, caracterizate mai mult de complementaritate decât de compatibilitate). În aceste condiții, forte multă lume se întreabă care este cu adevărat, zodia compatibilă cu Balanța.

Balanțele se potrivesc cel mai puțin cu Racii și Capricornii, din cauza că aceste zodii formează un aspect de cuadratura cu zodia Balanței pe cercul zodiacal.

Zodia compatibilă cu Balanța

Balanță și Berbec

Între o Balanță și un Berbec există o atracție irezistibilă. Împreuna, pot avea o viață sexuală palpitantă și plină de pasiune. Totuși, în relația Balanță-Berbec vor apărea tensiuni. Dacă amândoi sunteți dispuși să faceți compromisuri, atunci conviețuirea ar putea rezistă pe termen lung.

Balanță și Taur

Și Balanță și Taurul prețuiesc ceea ce este bun în viață. Posesivitatea Taurului ar putea fi o problema pentru Balanță. Totuși, Balanță este dispusă să suporte acest inconvenient relativ minor dacă, în rest, relația este mulțumitoare.

Balanță și Gemeni

Legătură dintre o Balanță și un Geamăn este mai mult intelectuală. Puteți fi prieteni, colegi, colaboratori în cercetare etc. În plan personal, însa, amândoi aveți nevoie de libertate de mișcare, pentru a experimenta cât mai multe. Dacă reușiți să conveniți asupra unor reguli de baza pentru conviețuire, atunci relația ar putea avea o șansă.

Balanță și Rac

Racul nu este chiar cel mai potrivit partener pentru o Balanță. Introvertit și morocănos, Racul este dificil și greu de înteles pentru Balanță, care are nevoie să fie înconjurata de persoane optimiste, care să îi creeze un mediu armonios.

Balanță și Leu

Balanță și Leul au stiluri de viață asemănătoare și sunt amândoi dependenți de sex. Stilul extravagant al Leului și rafinamentul Balanței fac casă bună împreuna. Un cuplu minunat, care poate conviețui mult timp în armonie.

Balanță și Fecioara

Astrologia spune că relația dintre o Balanță și o Fecioara are șanse minime de reușită. Fecioara, pragmatică și exigență, nu este dispusă să satisfacă dorințele Balanței, pe care le consideră exagerate, uneori chiar excentrice. O legătură de lungă durata v-ar pune amândurora nervii la încercare.

Balanță și Balanță

Uniunea dintre două Balanțe nu este tocmai rea. Totuși, amândoi ați vrea să va distrați fără să mișcați un deget. De asemenea, comoditatea care va caracterizează pe amândoi poate deveni o problema atunci când vine vorba de treburile gospodărești.

Balanță și Scorpion

Firea sociabilă a Balanței ar putea declanșa gelozia Scorpionului. Pentru a avea liniște în cămin, Balanță ar trebui să renunțe la libertatea de mișcare și la întâlnirile frecvente cu prietenii. Nu este tocmai cea mai bună combinație și s-ar putea că amândoi să va alegeți cu dureri de cap.

Balanță și Săgetător

Între Balanță și Săgetător poate există o relație armonioasă pe termen lung. Farmecul Săgetătorului și setea lui de aventură îi captează interesul Balanței. La rândul lui, Săgetătorul este atras de rafinamentul, diplomația și cultură Balanței.

Balanță și Capricorn

Pentru un Capricorn este foarte greu de înteles cum poate o Balanță să fie uneori atât de delăsătoare. S-ar putea să existe atracție fizică între o Balanță și un Capricorn, dar de cele mai multe ori relația nu durează.

Balanță și Vărsător

Balanță și Vărsătorul au multe în comun. Cel mai bine va întelegeti în pat. Reușiți să faceți dragoste în cele mai rafinate moduri. Problema e că pe niciunul dintre voi nu îl interesează mărunțișurile sau treburile gospodărești. Dacă reușiți să va împărțiți cumva sarcinile, puteți avea o relație de durata.

Balanță și Pești

De obicei, relația dintre o Balanță și un Peste nu durează prea mult. Prima problema este că Peștele e mult prea sensibil și confuz pentru Balanță, care se alege cu dureri de cap. La rândul lui, Peștele are mereu impresia că Balanță nu îi oferă suficientă afecțiune. Dacă nu sunteți foarte atenți, rezultatul final ar putea fi devastator pentru amândoi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...