”Ziua de iad a lui Ianis Hagi”. Două evenimente groaznice pentru român. Presa din Scoția îi plânge de milă

Beatrice Dumitru 13.11.2021, 16:39
”Ziua de iad a lui Ianis Hagi”. Două evenimente groaznice pentru român. Presa din Scoția îi plânge de milă

Ianis Hagi  a avut un sezon foarte bun în Scoția, fiind unul dintre cei mai lăudați jucători ai lui Rangres. Filosofia de joc a lui Stevan Gerrard s-a potrivit stilului de joc al internaționalului român, iar la finalul sezonului 2020-2021 Rangers a devenit campioana Scoției. 6,5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt.

„Am avut și zile mai bune”

Ianis Hagi, liderul naționalei României, joacă de un an la Glasgow Rangers. El a ajuns în Scoția datorită antrenorului Steven Gerrard. În timpul pauzei competiționale prilejuită de meciurile din campania de calfificare la Cupa Mondială 2022, din Qatar, Ianis Hagi a aflat că a rămas fără antrenor la echipa de club.

”Ziua de iad a lui Ianis Hagi”. Două evenimente groaznice pentru român. Presa din Scoția îi plânge de milă
Ianis Hagi, despre ziua de iad pe care avut-o.

Steven Gerrard a acceptat oferta celor de la Aston Villa, veste care l-a întristat foarte tare pe Ianis Hagi. Dar nu a fost singura lovitură primită în acea zi de internaționalul român. Naționala României, cu el în teren, a făcut doar un egal, 0-0, în fața Islandei și și-a compromis într-o mare măsură șansele de a mai prinde locul de baraj pentru calificarea la turneul final de anul viitor.

„Nu voi vorbi despre Rangers, tot ce pot să spun este că am avut o zi de iad. Cu siguranță, am avut și zile mai bune”, a spus Ianis Hagi la finalul meciului cu Islanda, potrivit The Scottish Sun.

Mesajul lui Stevan Gerrard pentru Ianis Hagi

Steven Gerrard îl consideră pe internaționalul român unul dintre cei mai buni jucători ai lui Rangers, iar în urmă cu o lună a spus că este sigur că Hagi va da totul pentru Rangers și va lupta pentru ca echipa să facă performanță. De semenea, el i-a transmis că trebuie să devină bărbat adevărat.

„Ianis ni s-a alăturat când era foarte tânăr. Este încă foarte tânăr, dar este foarte important că am schimbat felul în care arată din punct de vedere al profilului său. El a înțeles în ce campionat a venit și că trebuie să se remarce pentru a fi luat în seamă. Că trebuie să fie curajos și să devină un bărbat adevărat,” a afirmat Steven Gerrard.

Se pare că noul antrenor al lui Ianis Hagis va fi Giovanni Van Bronckhorst.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...