Xonia își revede fratele în America: “A fost ca și al doilea tată pentru mine, pentru că ai mei munceau foarte mult” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 14.02.2024, 17:26

Născută și crescută în Australia, Loredana Sachelaru cunoscută sub numele de scenă Xonia a ales să își urmeze pasiunea pentru dans și muzică, fiind astăzi una dintre cele mai apreciate artiste. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, cântăreața ne-a povestit despre noutățile pe care le pregătește pe plan profesional, dar și despre relația strânsă pe care o are cu fratele ei mai mare, Ciprian, de profesie inginer it-ist. Acesta locuiește în Australia, dar va veni special în America pentru a vedea momentele artistice susținute de Xonia.

Xonia:Pe 24 februarie am concert în Statele Unite”

Xonia a fost ofertată să meargă la Survivor, însă a declinat oferta din cauza tratamentului pe care îl urmează pentru boala autoimună. În schimb, artistei îi surâde ideea de a fi concurentă la Te cunosc de undeva, format TV care i-ar pune în valoare calitățile muzicale.

Pe plan muzical ce pregătești anul acesta?

Multe. Am o piesă, o colaborare nouă pe care o voi lansa în curând, până atunci am o piesă în colaborare cu o artistă din America, din L.A. se numește No coming back și merge super bine pe online, așa că intrați și voi să o adăugați în playlistul vostru.

Am avut o colaborare foarte frumoasă -o piesă în limba română, acum două luni am lansat-o cu Bogdan Mocanu, piesă care se numește Hawaii și tot așa ne ținem ocupați. Ce este foarte frumos ce mi se întâmplă luna aceasta.

Pe 24 februarie am concert în Statele Unite, fac deschiderea pentru Massari și pentru Super Sako. Acum sunt cu repetiții, cu coregrafii, cu pregătirea, sunt foarte entuziasmată.

 Cât timp aloci pentru pregătirea show-ului?

Pentru coregrafii depinde cât de lung este show-ul. Am și coregrafii deja din trecut, doar ce trebuie făcut pentru piesele noi. Momentan sunt 3 piese noi pe care le-am adăugat în show. Nu durează prea mult, mai ales când există pasiune. Eu sunt și balerină la bază, îmi vin destul de ușor mișcările, coregrafiile.

Te știu perfecționistă, de asta te-am întrebat.

Da, mi-ar plăcea foarte mult, uite, vorbind despre dansuri și cântat, dacă se mai face Te cunosc de undeva după All Stars, aici mi-ar plăcea să vă arăt, să mă deghizez, să fiu în mai multe voci, de bărbat, de femeie, mi-ar plăcea tare mult.

Revenind la concertul din Stare, ți-ai ales ținutele?

Da, normal, avem roșu, avem argintiu, un bej-argintiu – auriu, da, pentru că ne schimbăm, nu sunt în doar într-o ținută. Sunt foarte nerăbdătoare să vă arăt și ținutele, o să fac și acolo o ședință foto, mai multe promo-uri.

Cât de des te vezi cu părinții, având în vedere că locuiți pe continente diferite?

O dată sau de două ori pe an, depinde. Uite, acum, o să mă întâlnesc cu fratele meu în State, deci cu el deja o să mă văd de două ori.

Xonia: “Fratele meu trebuia să aibă grijă de mine”

Fratele e mai mare sau mai mic?

Fratele e mai mare, anul trecut i-am organizat ziua, i-am făcut petrecere de 40 de ani. Am organizat pentru el și pentru prietenii lui, familia noastră, să ne distrăm și să ne simțim bine de ziua lui.

Deci el e stabilit în Australia?

Da.

Cum a fost să fii sora cea mică? Te-ai simțit protejată?

Foarte protejată, este un frate extraordinar, mă înțeleg foarte bine cu el. Este cel mai bun prieten al meu, dar așa îi consider și pe mama și pe tata. Suntem foarte apropiați, așa am fost crescuți și sincer nu aș fi unde sunt astăzi fără ajutorul familiei mele. Asta e clar. Fără fratele meu care a fost ca și al doilea tată pentru mine, pentru că ai mei munceau foarte mult.

Fratele meu trebuia să stea să aibă grijă de mine ca o bonă, îmi schimba și scutecul, a avut grijă de mine și îl iubesc foarte mult. Îmi pare rău pentru el, uneori simt că prea mult a suferit să aibă grijă de mine fiind cea mică. Orice am și ce aș putea să dăruiesc înapoi sau să le fiu alături sunt acolo pentru că am o familie minunată.

Citește și: De ce a refuzat Xonia să participe la Survivor All Stars: “Am zis să nu riscăm, dar, cine, știe, poate fac o surpriză!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: