Xonia a scăpat de fața umflată. Ce s-a întâmplat după ce a primit un diagnostic crunt de la medici

Diana Radu 07.05.2020, 16:21
Xonia a scăpat de fața umflată. Ce s-a întâmplat după ce a primit un diagnostic crunt de la medici

Xonia ajunsese de nerecunoscut la finalul anului trecut atunci când fața i se umflase extrem de mult. Acum, cântăreața s-a întors la chipul care i-a înebunit pe admiratori. Cum a reușit să scape artista de fața umflată?

Ce diagnostic a primit Xonia de la medici

După ce a apărut cu fața umflată foarte mulți fani i-au reproșat Xoniei că și-a desfigurat fața din cauza operațiilor estetice. Însă, artista spune că fața i s-a umflat din cauza unor probleme de sănătate, ci nu din cauza operațiilor estetice. Aceasta declara în urmă cu câteva luni că a fost la medic pentru un control amănunțit.

„Este o problemă medicală. Sper în curând să aflu și eu despre ce e vorba. Am făcut și niște analize. Nu m-am trezit cu fața asa umflată peste noapte. E ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt și eu la fel de curioasă să aflu despre ce e vorba. Momentan n-am mai multe lucruri de spus”, a declarat Xonia acum câteva luni la Antena Stars.

xonia, fata umflata, diagnostic, operatii estetice
Ce diagnostic a primit Xonia de la medici

De asemenea, Xonia a recunoscut că a trecut că s-a lăsat pe mâna esteticianului, pentru a-și modifica spectul fizic, însă a precizat că nu și-a modificat pomeții așa cum au susținut mai mulți fani.

„Fiecare face ce dorește cu corpul lui și nu mă simt în măsură să judec pe cineva pentru asta. Singura mea recomandare este dacă o faci să o faci pentru tine, nu pentru ceva sau cineva. Nu am de gând să fac nimic căci mă simt foarte OK în pielea mea”, a mai spus artista.

Acum, artista și-a revenit iar fața ei nu mai este deloc umflată. Fericită peste măsură, Xonia și-a reluat vechile obiceiuri și pozează din nou în ipostaze incendiare.

Xonia este o cântăreață, compozitoare, actriță și dansatoare australiană de origine română. S-a născut pe 25 iunie 1989 în Melbourne, Australia din părinți români. Numele ei real este Loredana Sachelaru, dar se promovează ca Xonia încă din adolescență.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe