Data la care începe noul sezon X-Factor, pe Antena 1. Anunțul e oficial

Rădulescu Valentin 27.08.2020, 13:45
Data la care începe noul sezon X-Factor, pe Antena 1. Anunțul e oficial

Așteptarea a luat sfârșit! Antena 1 a anunțat oficial data de difuzare a primei ediții din sezonul cu numărul nouă a celebrei emisiuni X-Factor. Aceasta poate fi urmărită exclusiv pe Antena 1, iar telespectatorii vor avea parte de surprize uriașe.

Surprize uriașe la X-Factor. Când va începe sezonul nouă?

După o lungă perioadă de așteptare a apărut data oficială pe care va avea loc premiera noului sezon X-factor, emisiune difuzată pe Antena 1. Vineri, 11 septembrie, jurații din cadrul emisiunii vor fi nevoiți să caute factorul x în concurenții care își vor face curaj și vor intra pe scenă. Sezonul cu numărul nouă va aduce noi concurenți, dar și noi reguli. De asemenea, telespectatorii vor face cunoștință și cu Ilona Brezoianu, actrița care le va prezenta acestora culisele emisiunii într-o producție exclusiv online.

De asemenea, Loredana Groza și Florin Ristei li se vor alătura lui Ștefan Bănică și Delia la masa juraților. Din concurs nu vor lipsi însă nici Răzvan Simion și Dani Oțil, care vor reveni în calitate de prezentatori la scena X Factor. Show-ul de muzică va putea fi urmărit vineri, începând cu ora 20:30, doar pe Antena 1.

Data la care începe noul sezon X-Factor, pe Antena 1. Anunțul e oficial
Data la care începe noul sezon X-Factor, pe Antena 1. Anunțul e oficial

X Factor a fost suspendat o perioadă de timp

Emisiunea a lipsit din grila postului Antena 1 pentru o perioadă de timp, chiar dacă contractul a fost prelungit. Show-ul are o istorie agitată, iar juriul s-a schimbat de patru ori de la lansarea primului sezon.

Totodată, anul acesta audițiile s-au ținut doar în București pentru a evita infecția cu noul tip de virus, iar producătorul emisiunii a selectat toți concurenții care intră în etapa audițiilor.

Amintim că Florin Ristei a fost câștigătorul sezonului 3 la show-ul X-Factor, iar acum își va face apariția în calitate de jurat. Acesta a mărturisit că își dorea de mult timp acest lucru și este foarte bucuros că a ajuns aici.

Urmăriți Impact.ro și pe