Wimbledon 2022. Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea. Ce a deranjat-o în timpul meciului

Stan Filon 27.06.2022, 21:29
Wimbledon 2022. Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea. Ce a deranjat-o în timpul meciului

Sorana Cîrstea a început cu dreptul turneul de la Wimbledon 2022, după ce a reușit să se califice în turul doi. Românca a trecut de jucătoarea de tenis Aleksandra Krunic (41 WTA) după două seturi câștigate la tiebreak, scor 7-2, 7-1. Partida a durat o oră și 44 de minute.

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al doilea la Wimbledon 2022

Așadar, jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Wimbledon 2022, unde o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Astra Sharma (136 WTA) și Tatjana Maria (103 WTA). Pentru calificarea în turul al doilea, Sorana Cîrstea va primi un cec în valoare de 78.000 de lire sterline (96 de mii de dolari).

Sportiva din România a avut un meci destul de greu, mai ales că a avut probleme și cu un spectator, care a deranjat-o în timpul meciului. Jucătoarea de tenis a cerut ajutorul arbitrului, căruia i-a spus să ia măsuri, deoarece este deranjată de comentariile bărbatului respectiv, care vorbea mai mereu. „Nu știu cine e, comentează la fiecare punct. Ești arbitru de scaun, nu-mi face bine, trebuie să faci ceva…”.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la Wimbledon 2022

Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea la Wimbledon 2022

Premii record la ediția Wimbledon 2022

Tot luni la Wimbledon 2022, Irina Begu (43 WTA) o va întâlni pe Ekaterine Gorgodze (Georgia, 112 WTA). Meciul va începe în jurul orei 22:30.

La această ediție de la Wimbledon nu sunt acordate puncte, din cauza neînțelegii dintre WTA/ATP și organizatorii de la All England Club pe subiectul interzicerii sportivilor din Rusia și Belarus de la al treilea Grand Slam al anului. În schimb, turneul este dotat cu premii record.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...