Wimbledon 2019 | Cine joacă în cele două semifinale și care e adversarea Simonei Halep

Alexandru Ioanid 10.07.2019, 12:09
Wimbledon 2019 | Cine joacă în cele două semifinale și care e adversarea Simonei Halep

Semifinalele de la turneul de la Wimbledon s-au stabilit după meciurile de marți. Simona Halep și-a aflat, de asemenea, adversara din semifinale. Dacă va câștiga partida, sportiva româncă se va califica în finala turneului pe iarbă din Marea Britanie.

Simona Halep a devenit, marți, prima semifinalistă a turneului de la Wimbledon după ce a învins-o în două seturi pe chinezoaica Shuai Zhang, scor 7 la 6, 6 la 1. Sportiva din România mai are, însă, un hop de trecut până când să ajungă în finală.

După cea de-a doua partidă din sferturile de la Wimbledon, Simona Halep și-a aflat și adversara: Elina Svitolina. Sportiva din Ucraina a ajuns în semifinale după ce a învins-o pe Karolina Muchova, tot în două seturi, scor 7-5, 6-4.

Semifinalistele de la Wimbledon: Simona Halep, drumul spre finală

Semifinalele turneului de la Wimbledon se joacă joi, 11 iulie. În prima dintre ele, Simona Halep joacă împotriva Elinei Svitolina. Va fi prima confruntare pe iarbă între cele două sportive, care s-au mai întâlnit de șapte ori până acum.

Scorul îi este favorabil Simonei Halep, care a reușit să câștige patru partide. Favorită este Simona Halep, dar surprize pot apărea oricând.

“Nu mai resimt presiune. Am văzut cum e să pierzi după ce ai câştigat titluri. Nu moare nimeni. Sunt relaxată, mă simt bine pe teren şi asta contează cel mai mult,” a spus Simona Halep după calificarea în semifinalele de la Wimbledon.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Serena Williams și Barbora Strycova. Strycova a considerată senzația turneului, după ce învins-o surprinzător pe Johanna Konta cu 7-6, 6-1. Este, de departe, cea mai bună performanță a sa de până acum.

E posibil să avem o finală Serena Williams-Simona Halep la Wimbledon. Ultima fază a competiției se joacă sâmbătă, 13 iulie.

Urmăriți Impact.ro și pe