WhatsApp schimbă lucrurile: opțiunea care nu te va mai enerva pe Android și pe iPhone

Elena Avramescu 30.07.2020, 17:50
WhatsApp schimbă lucrurile: opțiunea care nu te va mai enerva pe Android și pe iPhone

Una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie din lume vine cu vești bune. Astfel că va beneficia de o nouă schimbare facută pentru o multitudine de telefoane din intreaga lume, fiind un real motiv de bucurie pentru toțu utilizatorii.

WhatsApp schimbă lucrurile în bine

Schimbarea generată de Whatsapp va fi atât pentru iPhone cât și pentru Android. Se pare că WhatsApp urmează să le ofere utilizatorilor posibilitatea de a folosi o noua opțiune pentru a opri definitiv notificarile primite din grupurile de conversații.

În prezent există deja opțiunea de a opri notificarile pentru grupurile de conversatii, însă pentru o perioadă de maxim de 1 an de zile. În curand o să existe opțiunea de a le bloca pentru totdeauna. Opțiunea o va înlocui pe cea care permite blocarea notificărilor WhatsApp din grupuri pentru 1 an de zile, pentru că nu are rost să existe amândouă.

WhatsApp schimbă lucrurile
WhatsApp schimbă lucrurile

WhatsApp modifică o opțiune importantă pentru Android și iPhone

O să rămână în continuare opțiunea de a bloca notificările de pe grupuri timp de 8 ore, dar și pentru o săptămână. WhatsApp dorește de foarte mult timp să implementeze opțiunile de blocare a notificărilor pentru grupurile de conversații, mai ales că foarte multă lume le foloseste. Este nevoie de ele pentru grupurile în care suntem adăugați fără voia noastră, sau dacă nu vrem să luăm parte la conversații.

Însă WhatsApp mai are de implementat mai multe funcții destul de importante pe partea de notificari pentru toți utilizatorii, dar compania nu se grăbește să facă acest lucru. Aplicația este obligată să ofere mai multe opțiuni pntru a prelua controlul asupra a ceea ce primim, dar si asupra a ceea ce ajunge la alți utilizatori.

Noua funcționalitate va fi lansată de WhatsApp atunci când va fi gata în proporție de100%, dar între timp putem să utilizăm funcția de oprire pentru 1 an a notificărilor, potrivit idevice.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...