Vulpița, la închisoare?! Scandal fără precedent cu Viorel

Rădulescu Valentin 11.06.2020, 20:04

Lucrurile dintre Vulpița și Viorel nu merg deloc bine. În ultimul timp cei doi au început să aibă mai multe controverse pentru faptul că între cei doi nu există deloc respect. Așadar, Viorel a mărturisit de curând că este gata să o bage pe Vulpița după gratii. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Vulpița intră la închisoare? Scandal uriaș între cei doi soți

Scandalul dintre Vulpița și Viorel părea să se mai liniștească după ce au petrecut weekend-ul la malul mării. Din câte se vede cei doi nu pot să stea fără să aibă controverse și au început din nou să se certe. De data asta însă, lucrurile au luat o întorsătură urâtă. În cadrul emisiunii Acces Direct, Viorel a mărturisit că o vrea pe Vulpița după gratii. Mai mult, bărbatul a precizat că a vorbit deja cu un avocat care știe ce are de făcut.

„O să vadă ea, garantat 100%, că o să se ducă. S-ar putea, cu legea, să facă și închisoare! Eu sunt sigur că o să facă 100%. Eu am un avocat bun, la Bârlad, am un judecător bun, la Bârlad, cu care am vorbit, știu ce au de făcut! Și o să iasă…”, a spus Viorel Ștegaru în timpul emsiunii.

Vulpița, la închisoare?! Scandal fără precedent cu Viorel
Vulpița, la închisoare?! Scandal fără precedent cu Viorel

Viorel s-a enervat și i-a aruncat hainele soției pe geam!

Se pare că cei doi își continuă cearta și la apartamentul din Capitală, nu numai în platoul emisiunii. De curând un alt scandal a izbucnit între cei doi, astfel încât Viorel a ajuns la capătul puterilor și i-a aruncat hainele Vulpiței pe geam. Bărbatul a mărturisit că soția sa își bate joc de el și îl minte în față. Totul s-ar fi întâmplat pentru că Vulpița s-a întâlnit cu mai mulți bărbați, iar acest lucru arată lipsa de respect pe care soția sa o are față de el.

„Lasă că vedea ea ce pățește de acum înainte! Să îmi dea și mie indicații unde a fost aseară, ce a făcut și… Mă ia ca prostul… de prost! O să vadă ea ce o să pățească, de acum înainte. Eu nu îi mai zic nimic! Nu mai pot, mi-a ajuns cuțitul la os!

Și când dă Veronica telefon, spune că eu sunt vinovat, că eu fac scandal, dar ea face, când ajunge la apartament, nu eu! Cum deschide ușa, începe să mă strâmbe. Dar eu am ajuns râsul ei? Am fost eu bun, cât am fost, dar nu mai! Gata! S-a terminat cu bunătatea!”, a spus Viorel Stegaru în cadrul emisiunii.

Urmăriți Impact.ro și pe