Vremea rece de afară îngheață până și prețurile la eMAG. Profită de ofertele și reducerile la electronice și electrocasnice

Cristian Cojocaru 24.09.2021, 13:20
Vremea rece de afară îngheață până și prețurile la eMAG. Profită de ofertele și reducerile la electronice și electrocasnice

Vremea rece care a început te determină să stai mai mult în casă, iar eMAG a lansat prețuri pe măsura gradelor de afară pentru a te bucura cât mai mult de timpul petrcut în casă.

Vremea rece îți aduce prețuri pe măsura gradelor, la eMAG

Temperaturile scăzute de afară te determină să stai mai mult în casă. eMAG a aliniat astfel prețurile la gradele de afară, lansând nenumărate reduceri de prețuri și oferte la electronice și electrocasnice. Profită acum de cele mai bune prețuri și te poți bucura de timpul petrecul în căminul tău.

Astfel,  poți opta pentru mașini de spălat rufe, aparate de încălzire a aerului, televizoare sau aragazuri cu prețuri pentru fiecare buzunar. În acest sens, poți cumpăra de la eMAG un șemineu electric încorporabil, care beneficiază de o reducere de 34%. În afara faptului că te vei putea relaxa în fața acestuia, căldura degajată cu ajutorul puterii de 2000 W te vor ajuta să te încălzești la sfârșitul unei zile obositoare și friguroase. Accesează oferta AICI.

Poți totodată cumpăra și noul tău aragaz de la Beko, pe care eMAG l-a redus cu 40%. Modelul de aragaz FSGT62110DXO de la Beko vine la pachet cu avantaje multiple, ca tu să te bucuri de ce e mai bun. Cele patru arzătoare cu eficiență ridicată și tehnologia CleanZone reduc timpul petrecut în bucătărie, astfel că vei avea mai mult timp alături de cei dragi. Oferta valabilă AICI.

vremea rece emag
Electronice si electrocasnice la preturi imbatabile, la eMAG

SMART TV-ul te ajută să te bucuri de timpul petrecut acasă

eMAG a redus cu 17% și SMART TV-ul Samsung. Astel, cufundă-te în imaginea cu un miliard de nuanțe de culoare la o diagonală de 108 cm și o rezoluție 4K Ultra HD. Dynamic Crystal Color oferă variații realiste, astfel încât să poți vedea fiecare detaliu pe noul tău TV. Poți viziona cele mai interesante seriale de pe Netflix sau asculta muzica preferată de pe YouTube cu ajutorul SMART TV-ului Samsung, diponibil AICI.

Faptul că stai acasă, te determină să aloci mai mult timp îngrijirii acesteia însă poți beneficia de reduceri substanțiale pentru a cumpăra cea mai nouă tehnologie, astfel încât interacțiunea ta cu electrocasnicele să fie cât mai mică, iar timpul petrecut alături de cei dragi să fie mai lung ca durată.

În acest sens, eMAG a redus cu 29% prețul la mașina de spălat rufe de la Beko. Câștigă timp și confort în propria locuință alături de noile mașini de spălat haine dotate cu HomeWhiz® care îți simplifică viața, în timp ce tu deții controlul! Cu ajutorul aplicației HomeWhiz®, grija hainelor murdare dispare, iar mașina de spălat Beko, cu o capacitate de 8 kg și o viteză de centrifugare de 1.400 RPM va deveni insesizabilă atunci când își va face treaba. Poți accesa oferta AICI.