Echinocțiu de toamnă îți aduce ce nu ți-a adus toată vara. Reducerile și prețurile la eMAG mai bune ca niciodată

Cristian Cojocaru 22.09.2021, 17:51
Echinocțiu de toamnă îți aduce ce nu ți-a adus toată vara. Reducerile și prețurile la eMAG mai bune ca niciodată

Vara s-a terminat, iar echinocțiu de toamnă care are loc astăzi a anunțat acest lucru din punct de vedere astronomic. Dacă pe perioada verii nu te-ai putut bucura de lucrurile pe care le aveai în plan a le achiziționa, află că eMAG te așteaptă din nou cu reduceri imbatabile și prețuri foarte mici la o gamă variată de produse.

Echinocțiu de toamnă: ziua scade, la fel și prețurile la eMAG

Echinocțiu de toamnă a venit și la prețurile magazinului eMAG, iar acest lucru se poate reflecta în reducerile și ofertele pe care magazinul le-a lansat. Poți achiziționa nenumărate produse la prețuri speciale, indiferent de bugetul de care dispui sau produsul de care ai nevoie. Poți alege astfel televizoare, mașini de spălat, frigidere, laptopuri și telefoane la cele mai bune prețuri.

Poți achiziționa astfel laptopul ultraportabil de la Samsung, care beneficiază de o reducere de 21%. Dispozitivul vine echipat cuun procesor de la Intel și un display de 11,6 inci care beneficiază de o rezoluție HD. Spațiul său de stocare de 64 GB eMMC și memoria RAM de 4 GB sunt mai mult decât suficiente pentru a lucra la proiectele tale atunci când ești mereu pe fugă, toate la un preț imbatabil AICI.

Din aceeași scădere de prețuri a eMAG face parte și telefonul mobil Xiaomi Redmi 9AT care este redus cu 12%. Smaprthone-ul dispune de un slot Dual SIM, o memorie RAM de 2 GB și un spațiu de stocare de 32 de GB.  Ecranul mare de 6,53 inci îți va permite să te scufundzi complet în lumea virtuală la un super preț, AICI.

Dacă ești în căutarea unui televizor SMART, eMAG îți pune la dispoziție televizorul Horizon care este redus cu 15%. Diagonala afișajului LED este de 80 de centimetri, la o rezoluție HD. Dă startul la distracție și profită de muzica, jocurile, filmele și aplicațiile disponibile online pe platforma HORIZON SMART TV (HOS 3.0), la un preț mic AICI.

echinocțiu toamnă
Electrocasnice la preturi imbatabile doar la eMAG

Electrocasnice la prețuri foarte mici

Electrocaniscele la rândul lor intră la prețuri de toamnă, astfel că poți cumpăra combina frigorifică Artic la un preț foarte bun. Aceasta este o combină frigorifică încăpătoare, cu o capacitate de 262 de litri, iar compartimentul special Garden Fresh dar și rafturiel Safety Glass fabricate din sticlă securizată îți oferă flexibilitate și siguranță în utilizare. Accesează oferta AICI.

Dacă o mașină de spălat este lucrul de care ai nevoie, poți cumpăra mașina de spălat rufe Arctic care este redusă cu 33%. Aceasta are o capacitate de 6 kg și o viteză de centrifugare de 1000 de rotații pe minut. Totodată, beneficiază de tehnologiile ExtraSteam și EcoDose, care te vor ajuta mult mai mult în procesul de spălare. Oferta este valabilă AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe