Vreme deosebit de rece în București. Ce temperaturi anunță meteorologii în următoarele 3 zile

Stan Filon 18.04.2022, 19:52
Vreme deosebit de rece în București. Ce temperaturi anunță meteorologii în următoarele 3 zile

Vești proaste pentru locuitorii Capitalei, după ce Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru București. Astfel, am aflat că cerul va fi mai mult noros, în următoarele zile, iar vremea se va menţine deosebit de rece în Capitală, după cum atrag atenția meteorologii. Vezi mai jos când sunt șanse ca vremea să redevină frumoasă, așa cum a fost câteva zile la rând.

Vreme deosebit de rece în București

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele zile, valabilă în Capitală. Aceștia spun că vremea rece se va menține până miercuri, la ora 10.00. Până atunci, temperaturile se vor menține scăzute, maximele zilei nedepășind 11 grade Celsius.

Temperaturile vor scădea și mai mult pe timpul nopții, când se va ajunge la 2-4 grade Celsius, mai scăzute în zona pre-orăşenească în noaptea de marţi spre miercuri (19/20 aprilie). De asemenea, cerul va fi mai mult noros, iar pe parcursul zilei de marţi (19 aprilie) trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat.

Vreme deosebit de rece in Bucuresti
Vreme deosebit de rece in Bucuresti

Vreme deosebit de rece, brumă şi chiar ninsori

Nici în țară situația nu stă mai bine, mai ales după ce ANM a emis, luni, o informare de vreme deosebit de rece, brumă şi chiar ninsori, îndeosebi la munte, valabilă până miercuri dimineaţa. Mai exact, în intervalul 18 aprilie, ora 10:00 – 20 aprilie, ora 10:00, vremea va fi rece, iar pe parcursul nopţilor, local în nordul şi centrul ţării, precum şi în zonele submontane, temperaturile minime vor fi preponderent negative şi se va produce brumă.

Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări la munte, iar pe parcursul zilei mai ales în est şi în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 8 şi 14 grade Celsius, iar cele minime între minus 5 şi 5 grade Celsius. Dimineaţa, local se va produce brumă în regiunile din jumătatea nordică a ţării şi izolat în rest.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...