Vlăduța Lupău s-a internat la spital. Ce problemă de sănătate gravă ar avea

Ana-Maria Tudor 13.06.2023, 15:22
Vlăduța Lupău s-a internat la spital. Ce problemă de sănătate gravă ar avea

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate. Cunoscuta interpretă de muzică populară a fost nevoită să solicite îngrijiri medicale în legătură cu această problemă recurentă.

Ce probleme de sănătate are artista

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a reușit să câștige o bază solidă de fani pe parcursul carierei sale. Ea îi menține mereu la curent cu evenimentele din viața sa, împărtășind atât momentele fericite, cât și cele mai puțin plăcute, mai ales prin intermediul platformei Instagram, unde artista este destul de activă.

Vladuta Lupau

Persoanele care îi urmăresc activitatea Vlăduței Lupău în online, sunt conștienți de o problemă destul de gravă pe care această o are, manifestată inițial sub forma unei tuse cronice. Acum, artista speră că este ultima dată când va trebui să treacă prin această experiență dificilă. Ea a afirmat că aceasta este ultima șansă pentru ea de a rezolva problema și să se recupereze complet.

„N-am mai zis astăzi nimic către voi pentru că și deoarece și din cauza că o să vă zic poate peste o zi două. Știți problema mea cu tusea, da? Încerc să o rezolv, e ultima șansă, ultima variantă.”,a spus Vlăduța Lupău pe pagina ei de Instagram.

Vlăduța Lupău suferă de tuse cronică

Vlăduța Lupău a trecut printr-o perioadă în care a întâmpinat o serie de probleme de sănătate. Deși inițial simptomele păreau a fi de răceală, artista nu a renunțat la programul său și a continuat să-și respecte angajamentele. De-a lungul anilor, artista s-a confruntat cu o tuse cronică, lucru care a determinat-o să ceară sfatul medicului specialist.

„Am venit la Paris, sufăr de o tuse cronică de ani întregi. Am scăpat de ea, când uterul a împins stomacul în sus (…) Am consultat în ultimii 7-8 ani mai mulți medici. La alergolog, alergiile pe piele, din sânge, la tiroidă, nu am avut nimic. La plămâni, radiografii (…) Cică tușești psihic. Nici vorbă”, a mărturisit artista pe Instagram.

Potrivit realitatea.net, după numeroase investigații, Vlăduța Lupău a primit diagnosticul de hernie hiatală, o afecțiune în care partea superioară a stomacului trece prin diafragmă și intră în cavitatea toracică. În căutarea unui tratament adecvat, artista a călătorit până în Paris, însă medicii de acolo au refuzat să o opereze.

„Mi s-a confirmat hernia hiatală și nu vor să mă opereze, deși eu insist să mă operez, pentru că nu aș putea trăi așa. Am venit la Paris și nici el nu vrea să mă opereze, pentru că hernia asta hiatală este mică și mi-a dat un tratament. Am două plase de medicamente (…). O să acționez și pe tuse, și pe reflux, și pe alergii, deși alergii nu am, dar să fiu sigură și pentru corzile vocale, pentru că, corzile mele vocale sunt afectate”, a spus ea în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe