Vlăduța Lupău, anunț în premieră despre botezul băiețelului. Documentul pe care l-a semnat artista, va încasa bani

Badea Violeta 02.09.2022, 07:41

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima oară pe data de 6 august. Vedeta și soțul ei, Adi Rus, au devenit părinții unui băiețel minunat, căruia i-au ales un nume special. De curând, îndrăgita cântăreață a vorbit despre botezul micuțului. Iată când va avea loc marele eveniment și ce document a semnat artista!

Vlăduța Lupău, noi detalii despre botezul băiețelului ei. Când are loc evenimentul

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii de când a devenit mămica unui băiețel de nota 10. Vedeta a adus pe lume pe data de 6 august un copil perfect sănătos, iar acum se pregătește de botezul lui. Recent, vedeta a vorbit cu lux de amănunte despre marele eveniment.

Se pare că ea și Adi Rus au decis ca botezul lui Iair să aibă loc pe data de 27 septembrie, asta pentru că își doresc enorm ca la eveniment să poată participa toți invitații, printre care se numără nume sonore din fotbal și din lumea artistică.

Totodată, cântăreața a anunțat că a semnat un contract de exclusivitate cu PRO TV pe creștinarea micuțului, lucru care îi va aduce în cont o sumă importantă de bani.

,,Gata, e bătut în cuie, botezul va avea loc pe 27 septembrie, la Cluj. Nu a fost ușor pentru mine să mă împart între evenimente, copil, pregătiri pentru botez, mutat în casă nouă.

Dar m-a ajutat Dumnezeu și am reușit să le fac. Totul pentru botez este deja stabilit, însă nu vă pot da mai multe amănunte pentru că am semnat un contract de exclusivitate cu PRO TV pe acest eveniment”, a declarat artista pentru Playtech.

Vladuta Lupau si-a anulat concertele din America
Vladuta Lupau 

„Am fost deja la spectacole”

Nu e un secret că Vlăduța Lupău este una dintre cele mai solicitate cântărețe de muzică populară de la noi din țară. În plus, artista își iubește foarte mult meseria, așa că nu a putut sta departe de scenă și a susținut deja câteva spectacole, la doar două săptămâni după ce a născut pentru prima oară.

„Am fost deja la spectacole, m-am întors pe scenă după doar câteva săptămâni de când am născut. Iair e bine, și noi la fel”, a precizat Vlăduța Lupău pentru aceeași sursă.

Citește și Anunț ciudat de la Vlăduța Lupău. A decis să nu mai facă nunta cu Adi Rus. „Mai am ceva să vă zic”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...