Rux de la „Bravo, ai stil”, despre ce i-a interzis mama sa să mai facă la TV. Concurenta nu s-a sfiit să recunoască (exclusiv)

Ioana Bucur 04.02.2022, 09:13
Rux de la „Bravo, ai stil”, despre ce i-a interzis mama sa să mai facă la TV. Concurenta nu s-a sfiit să recunoască (exclusiv)

Emoțiile sunt uriașe, iar pregătirile pentru momentul ei pe scenă sunt în toi. Cu doar câteva zile înainte de marea finală a competiției de la Kanal D, Rux de la „Bravo, ai stil” a făcut o serie de confesiuni sincere reporterilor redacției Playtech-Impact.ro. Concurenta nu s-a sfiit să recunoască și ne-a dezvăluit ce i-a interzis mama sa să mai facă la TV, dar și care a fost reacția ei când a auzit sfatul primit.

Rux de la „Bravo, ai stil” se pregătește pentru marea finală

A început numărătoarea inversă până la marea finală a acestui sezon „Bravo, ai stil” de la Kanal D. În pline pregătiri pentru momentul cu care speră să impresioneze juriul și publicul, Rux a acceptat să stea de vorbă cu reporterii redacției Playtech-Impact.ro.

Concurenta a recunoscut că a spus da participării la această emisiune cu gândul că va fi o experiență unică, interesantă, însă nu a crezut că va ajunge să descopere o nouă latură a sa, un potențial pe care nu credea că îl are.

„În timpul emisiunii mi-am dat seama că am potențial. Am acceptat provocarea din amuzament, nicidecum nu m-am gândit că aș fi bună în acest domeniu. Am dorit să fac ceva diferit, dar am realizat că îmi place, că îmi doresc să fac ceva diferit, din ce în ce mai bine.”

Emoțiile sunt uriașe înainte de finala „Bravo, ai stil” și este conștientă că are șanse mari să câștige.

„Sunt foarte, foarte multe emoții. Nu pot descrie starea pe care o simt eu, stările pe care le avem toate concurentele. Este o agitație, pentru că acum se definește toată munca din ultimele șase luni. Se rezumă totul la o jumătate de oră în care afli ce se va întâmpla cu munca ta din ultimele luni.

Acum sunt foarte, foarte stresată cu momentul pe care l-am pregătit, îmi doresc să iasă bine, să iasă în evidență, să fie vizibilă ținuta. Va fi un moment în care telespectatorii vor descoperi o altă Ruxi. Voi devoala o altă latură a mea, ceva la care nu se așteaptă nimeni. Și ținuta va fi una specială, am altă abordare stilistică. Sunt foarte emoționată acum”, a spus Rux, pentru playtech.ro.

Rux de la „Bravo, ai stil”, despre ce i-a interzis mama sa să mai facă la TV

Ce sfat a primit de la mama ei

Competiția de la Kanal D nu a scos la lumină doar simțul ei artistic și dragostea pentru haine, ci și părți mai puțin plăcute. Întrebată cum a făcut față tuturor discuțiilor din culise și din mediul online, Rux a răspuns:

„Am spus mereu ce aveam de spus. Greșeala a fost că încercam să demonstrez dreptatea pe care o consideram eu. Probabil trebuia să fiu mai diplomată. Dar nu am stat să urmăresc ce spun oamenii pe internet despre mine, nu mi-a păsat de părerea celor din online, ceea ce este foarte important atunci când vrei să rămâi concentrat pe munca ta.

Nu este bine să citești comentariile răutăcioase, lasă oamenii să zică ce doresc, tu concentrează-te pe munca ta. Și foarte important este să rămâi tu însăți și dacă ai ceva de spus, fă-o!”

Concurenta de la „Bravo, ai stil” a dezvăluit și ce i-a interzis mama ei să mai facă la TV: „Recent mi-a spus mama să renunț la glumele cu tentă sexuală, dar i-am spus că asta sunt”.

Întregul interviu Cine e marea favorită în finală „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Sunt deja în discuții!” Interviu EXCLUSIV poate fi citit pe Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...