Virgil Musta, mesaj îngrijorător la început de an: “M-au durut atacurile murdare şi nedrepte”

Stan Filon 01.01.2021, 14:27
Virgil Musta, mesaj îngrijorător la început de an: “M-au durut atacurile murdare şi nedrepte”

Virgil Musta, mesaj îngrijorător. Celebrul doctor Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara, a transmis un mesaj de Anul Nou tuturor românilor. A vorbit despre cei care i-au fost alături în lupta împotriva noului virus, dar și despre cei care s-au poziționat de partea cealaltă.

Medicul Virgil Musta a postat un mesaj îngrijorător la început de an

”Vă multumesc pentru că aţi acceptat să fiţi partenerii mei în acest război cu virusul SARS CoV-2. Fară voi, niciuna dintre reuşitele echipei mele nu ar fi fost posibilă. Voi aţi reprezentat balanţa de care aveam nevoie în munca mea şi în deciziile mele. Prin atitudinea voastră mi-aţi dat putere şi încredere că ceea ce fac este bine”, a scris medicul Virgil Musta pe Facebook.

Șeful Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara nu i-a uitat însă pe cei care l-au criticat și chiar l-au jignit. Acesta spune că contestatarii săi au încercat să-i discrediteze munca de o viață, iar pentru asta nu le poate mulțumi, chiar dacă spune că acuzațiile l-au întărit.

Medicul Virgil Musta a postat un mesaj ingrijorator la inceput de an
Medicul Virgil Musta a postat un mesaj ingrijorator la inceput de an

”Nu pot să le mulţumesc însă celor care m-au jignit”

”Nu pot să le mulţumesc însă celor care m-au jignit, m-au denigrat prin minciuni şi au încercat să-mi distrugă munca şi să mă decredibilizeze. M-au durut atacurile murdare şi nedrepte, dar m-au şi întărit. Multumesc tuturor celor care s-au implicat în dezbateri, ajutându-mă cu opiniile lor pertinente”, a mai spus medicul.

Acesta a terminat mesajul într-o notă optimistă și a spus că sfârșitul coronavirusului este aproape. Face un apel la unitate, înțelepciune și bun simț.

”La cumpăna dintre ani, vă promit că lupta mea alaturi de voi va continua şi în anul care va veni, până vom invinge definitiv acest virus, moment pe care îl prevad în curand. Împreună, prin înţelepciune, solidaritate, bun simţ şi încredere unii în alţii, am convingerea că vom reveni la o viaţă normală, mult aşteptată de toţi”, a încheiat Virgil Musta mesajul.

Raed Arafat spune că anul 2020 ne va marca viața mult timp

Și Raed Arafat a ținut să se despartă de încercatul an 2020 printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare, la trecerea dintre ani. Secretarul de stat a recunoscut că anul care s-a încheiat a fost unul al provocărilor și nu s-a sfiit să spună că ne va marca viața mult timp.

”Anul 2020 a fost anul provocărilor; un an fără precedent în istoria recentă, care ne va marca viaţa mult timp înainte. Un an care ne-a arătat cât de uniţi ar trebui să fim, şi cât de greu este să ne luptăm dezbinaţi şi să facem faţă unor provocări fără precedent. Vă urez că anul nou să fie unul mult mai bun, un an al speranţei, al reuşitelor, plin de realizări şi mai ales unul care să aducă tuturor sănătate! La Mulţi Ani!”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe