Viorica Dăncilă, reacție uluitoare când a fost întrebată dacă are operații estetice. Ce a răspuns ea

Diana Radu 23.10.2019, 15:56
Viorica Dăncilă, reacție uluitoare când a fost întrebată dacă are operații estetice. Ce a răspuns ea

Viorica Dăncilă se află zilele acestea în campanie la Botoșani unde are programate mai multe întâlniri cu activul de partid. Iar în cadrul uneia dintre întâlniri cu simpatizanții din Botașani, un reporter a întrebat-o dacă și-a făcut vreo operație estetică. Iată ce a răspuns premierul demis.

Dăncilă s-a arătat de-a dreptul surprinsă de întrebarea primită la care a răspuns cu zâmbetul pe buze că nu are nicio operație estetică la activ și poate garanta pentru acest lucru. Răspunsul acesteia a fost scurt și la obiect după care s-a depăratat de reporterul curios.

Întrebarea adresată de un reporter candidatului PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, sună cam așa: „După lansarea candidaturii dumneavoastră, multă lume spune că v-ați făcut implant. Aveți vreo operație estetică?” La care Viorica Dăncilă a răspuns că: „Nu am nicio operație estetică”.

„Doamne ferește! Nimic. Absolut nimic. Vă garantez. Mă aștept la tot felul de acuzații, dar ar fi incorect să vii cu astfel de lucruri și să nu le poți demonstra”, a respuns Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a fost huiduită la Botoșani

Viorica Dăncilă a fost huiduită la Botoșani. Premierul demis a mers pe jos pe Pietonalul Unirii, s-a îmbrățișat cu pensionarii și a fost huiduită de-un grup de protestatari.

Viorica Dancila a fost huiduita de protestatari la Botosani
Viorica Dancila a fost huiduita de protestatari la Botosani
De asemenea, exsită chiar un eveniment creat pe Facebook de membrii Grupului Civic Botoșani prin intermediul căruia botoșănenii sunt invitați să protesteze pe Pietonalul Unirii, între orele 10:00 şi 13:00. Evenimentul se numește: „La Botoşani nu se vine doar în campania electorală”.

„Haideți să o întâmpinăm cum se cuvine pe doamna Viorica mâine (n.r. – astăzi), la Botoșani. Deși a mai zis o dată că vine la noi în vizită, se pare că și-a schimbat planurile pe ultima sută de metri. Dar sperăm că de această dată nu va mai fi nevoită să își schimbe planurile și va veni. De aceea vă invităm alături de noi mâine (n.r. – astăzi) să o întâmpinăm cum se cuvine și să îi arătăm că nu este bine venită în orașul nostru. La Botoșani nu se vine doar în campania electorală, ne-am săturat să fim bătaia lor de joc!”, se arată în descrierea evenimentului.

Urmăriți Impact.ro și pe