Viorica Dăncilă, primită cu huiduieli la Constanța: cum a reacționat premierul – VIDEO

Alexandru Ioanid 01.09.2019, 13:04
Viorica Dăncilă, primită cu huiduieli la Constanța: cum a reacționat premierul – VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă a avut parte de o primire ostilă, duminică, la Constanța. Șefa Guvernului a mers la o întâlnire cu pensionarii din județ, dar a fost întâmpinată și de protestatari.

Premierul Viorica Dăncilă își contină periplul pe litoral. Vineri, a participa la reuniunea Organizației de Femei a PSD, celebra Școală de Vară, după care, sâmbătă, a avut ședința CEx alături de conducerea partidului.

Weekendul social-democraților pe litoral nu a fost lipsit, însă, de incidente neplăcute. N-au lipsit protestatarii, care au criticat politicile de guvernare ale PSD. Viorica Dăncilă a fost huiduită și întâmpinată cu proteste și duminică, înaintea unei întâlniri cu pensionarii din Constanța.

Protestatarii au venit cu bannere și pancarte și au huiduit-o pe șefa Guvernului.

Cum a fost întâmpinată Viorica Dăncilă la Constanța – VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, duminică la Constanța, cu pensionarii. A fost întâmpinată cu ostilitate.

Mai multe persoane adunate în locul unde a ajuns premierul i-au strigat acesteia „analfabeta!” și au huiduit-o. Replica Vioricăi Dăncilă a venit imediat: „Dacă atât îi duce mintea, atât fac”, a spus șefa Guvernului.

Șefa Guvernului s-a declarat deranjată de primire.

„Am văzut când am intrat câteva persoane care au venit de la București și vin în toată țara ca să jignească, să strice un eveniment. Eu le spun că nu vor reuși. Ei vor veni cu mincuni, cu jigniri. Noi vom spune adevărul și vom veni cu proiecte. Importante nu sunt aceste manifestări, ci ce facem pentru oameni. În presă scrie că Viorica Dăncilă a fost contestată, așteptată de protestatari. Sunt 7 sau 8, mereu aceeași. Normal că nu încalcă nimeni libertatea de exprimare, dar este vorba și de cei 7 ani de acasă. Eu nu am să jignesc niciodată, nici pe ei și nici pe altcineva, iar despre ei nu sunt convinsă că fac diferența. Azi crește punctul de pensie si pensia minimă, măsură așteptată de pensionari. Măcar pentru ei trebuiau să se abțină”
Viorica Dăncilă, premierul României

La fața locului au fost mobilizați și mai mulți jandarmi, pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Urmăriți Impact.ro și pe