Viorica Dăncilă: „Eu sper în acest sex” – ce a vrut să spună premierul

Ciprian Ioana 13.06.2019, 16:45
Viorica Dăncilă: „Eu sper în acest sex” – ce a vrut să spună premierul

Ședința Comitetului Executiv al PSD de joi, 13 iunie, a fost una tensionată, dar dincolo de discuții aprinse și negocieri dure, au fost și momente în care participanții au izbucnit în râs. Unul dintre ele a fost momentul în care premierul Viorica Dăncilă a spus că „speră în acest sex”.

Premierul Viorica Dăncilă s-a remarcat cu o nouă gafă. De această dată, aceasta nu a fost taxată de cei prezenți, întrucât era prea amuzantă.

Șefa Guvernului a spus „eu sper în acest sex”, moment în care toți cei prezenți în sală au izbucnit în hohote de râs.

Cum a explicat Viorica Dăncilă gafa făcută

Premierul a spus, în timpul ședinței Comitetului Executiv al PSD de la Palatul Parlamentului, „eu sper în acest sex”, potrivit unor surse din interior.

Ulterior, văzând reacțiile amuzate ale celor prezenți în sală, și-a dat seama că a comis o nouă gafă și și-a corectat greșeala, cu zâmbetul pe buze, spunând „nu sex, CEx”.

Viorica Dăncilă e cunoscută pentru gafele comise în trecut. Nu de puține ori a fost surprinsă încurcându-se, făcând dezacorduri sau citind cuvintele greșit de pe foaie.

Premierul a explicat că era o perioadă în care i se trasau diverse sarcini de la partid și că nu se simțea confortabil în acea situație, fiind motivul pentru care mai scăpa, din când în când, câte o gafă.

Urmăriți Impact.ro și pe