VIDEO Un consilier al unui deputat PSD, reacție vulgară la adresa unui polițist: „Îți arăt eu ție, aștept pe unu’ în [email protected]#a mea!”

Ciprian Ioana 04.09.2019, 13:37
VIDEO Un consilier al unui deputat PSD, reacție vulgară la adresa unui polițist: „Îți arăt eu ție, aștept pe unu’ în p@#a mea!”

Un consilier al unui deputat PSD are o reacție vulgară atunci când este oprit în trafic de un polițist de la Rutieră pentru a fi amendat. Lucian Rădulescu a reacționat nervos și a încercat să scape de amendă lăudându-se cu funcția pe care o deține.

Lucian Rădulescu, consilier al deputatului PSD Laura Moagher, amenință un polițist de la Rutieră, care voia să-l amendeze. Bărbatului i s-a atras atenția că a staționat într-un loc interzis și că legea prevede o amendă pentru astfel de cazuri.

Lucian Rădulescu încearcă să scape de amendă și-i arată polițistului legitimația de la Camera Deputaților. Văzând că nu rezolvă nimic, el trece la amenințări și îl avertizează pe polițist: „Nu cred că trebuie să ai conflict cu mine”, îi spune acesta agentului.

Și amenințările nu se opresc aici.

Consilier al unui deputat PSD, reacție nervoasă

Filmarea cu reacția nervoasă a consilierului Lucian Rădulescu a fost făcută publică de Marian Godină, pe pagina sa de Facebook.

„România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe! Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem”, a scris polițistul pe Facebook.

În clip, se vede cum Lucian Rădulescu încearcă să scape de amendă și, la un moment dat, îi aruncă în brațe agentului legitimația de la Camera Deputaților peste actele sale care erau deja în posesia polițistului.

Îți arăt eu ție„, spune Lucian Rădulescu, în timp ce agentul încearcă să-i atragă atenția că a încălcat legea. E momentul în care consilierul are și o explicație pentru staționare.

Aștept pe unu’ să-mi bage gaz, în p#%a mea„, e replica lui Lucian Rădulescu.

Reacția lui Lucian Rădulescu: „Îmi asum ce am făcut”

Imediat după acel incident, consilierul a încercat să se justifice și să susțină că era nervos.

A fost un limbaj nepotrivit, poate la nervi, pe care mi-l asum. Însă trebuie să știți că acel domn polițist demult mă vâna”, a declarat Lucian Rădulescu pentru Observatorul Prahovean.

Consilierul a fost întrebat și despre momentul în care a încercat să scape de amendă arătând legitimația de la Camera Deputaților.

Nu are treabă una cu alta. Toate documentele erau în portofel, inclusiv acea legitimație. Am fost amendat pentru staționare interzisă. Poate am fost puțin recalcitrant, îmi asum ce am făcut”, a adăugat acesta.

Poliția Prahova susține că Lucian Rădulescu a demarat în trombă, dar s-a prezentat ulterior la sediul IPJ, unde a fost testat cu aparatul etilotest.

Rezultatul a fost pozitiv.

„Bărbatul din imagini, în vârstă de 45 de ani, a oprit neregulamentar pe raza localității Păulești, iar la intervenția echipajului de poliție, acesta a devenit recalcitrant, a adresat injurii, a înmânat documentele polițiștilor, după care a părăsit locul evenimentului. Ulterior, acesta s-a prezentat cu autoturismul la sediul Postului de Poliție, unde a continuat să aibă un comportament neadecvat, iar în urma testării conducătorului cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat. În cauză au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii și nerespectarea dispozițiilor polițiștilor, fiind aplicate amenzi în valoare de 2.875 lei și reținându-se permisul de conducere celui în cauză.”
Comunicat IPJ

Lucian Rădulescu este consilierul deputatei PSD Laura Moagher, dar ocupă și mai multe funcții importante în județul Prahova. Este director adjunct al CSM Ploiești și administrator al stadionului ”Ilie Oană”, Sălii Sporturilor Olimpia și Hipodromului din Ploiești.

Deputata PSD a reacționat pe Facebook după acest incident și a spus că va înceta colaborarea cu acesta.

„Având în vedere situația precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi!„, a scris deputata Laura Moagher.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe