VIDEO EXCLUSIV

Victoria Răileanu se mărită din nou, la 3 ani după divorț. Și-a cunoscut viitorul soț pe o aplicație de întâlniri online. „Normal că am plâns”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 17.01.2023, 13:59

Victoria Răileanu, actrița care a interpretat-o pe Micky în serialul ”Vlad” (PRO TV), a început anul 2023 cu dreptul. La 3 ani și jumătate de la divorțul de Conrad Mericoffer,  actrița a fost cerută în căsătorie, la Paris, de iubitul ei, pe care l-a cunoscut în urmă cu un an și 8 luni pe Bumble, una dintre cele mai populare aplicații de întâlniri online. Și-a făcut contul la îndemnul unor prietene și habar nu avea că astfel își va găsi sufletul pereche.

La premiera filmului “Taximetriști”, care va intra în cinematografe din 20 ianuarie, Victoria Răileanu a acordat un interviu, exclusiv pentru Impact.ro, în care ne-a povestit despre rolul ei, pelicula fiind adaptată după un spectacol de teatru, dar și despre logodna de la Paris și modul inedit în care și-a anunțat fiul, pe Carol (7 ani), că urmează să se căsătorească.

Dacă pe fostul soț, Conrad Mericoffer, l-a cunoscut în facultate, unde au fost colegi, iar mariajul s-a încheiat printr-un divorț după 7 ani de conviețuire, pe Adrian l-a cunoscut printr-o aplicație de întâlniri online. În vacanța la Paris, de la finalul anului trecut, bărbatul a cerut-o de soție și i-a oferit inelul, momentul fiind unul extrem de emoționant pentru Victoria, după cum ne-a mărturisit.

Impact.ro: Începi anul în forță, ai spus că este un an nebun rău.

Victoria Răileanu: Da, așa sper, adică începe foarte bine, arată foarte bine în continuare, sper să fie la fel de bun ca cel puțin seara asta, știu că visez mult.

Impact.ro: Care este provocarea rolului din filmul “Taximetriști”?

Victoria Răileanu: Provocarea rolului întotdeauna este să transmit exact ceea ce îmi doresc să transmit, este un rol foarte delicat, este o situație foarte delicată, cea prin care trece personajul meu și mă bucur de fiecare dată atunci când este înțeles.

Victoria Răileanu s-a logodit la Paris

Logodnicul tău va fi în sala de cinematograf?

O să mă țină de mână.

Felicitări! V-ați logodit la Paris. A fost o surpriză pentru tine sau era în plan?

Nu era în plan, cum ar fi fost să știu? Bine, noi am glumit, de mult timp glumim cu chestia asta, cu logodna, știam că o să apară la un moment dat, pentru că a fost un subiect deschis între noi de la început, dar nu știam că se va întâmpla acolo. Asta nu am știut. A fost o surpriză superbă.

Victoria Răileanu: “Sunt foarte emotivă și plâng foarte ușor”

Unde ți-a spus că plecați în vacanță?

Eu știam, Parisul a fost organizat de mine.

Cum a fost momentul? Ți-au dat lacrimile de bucurie?

Eu sunt o plângăcioasă, sunt foarte emotivă și plâng foarte ușor, normal că am plâns, da.

Ați stabilit ceva legat de nuntă? Anul acesta va fi?

Nu știm, este totul atât de proaspăt, se întâmplă atât de multe lucruri profesional și pentru mine și pentru el, o luăm ușor, știm că ne vom căsători la un moment dat, dar nu știm încă când. Anunțăm sau anunțăm după, nu știu.

Victoria Răileanu: “Fiul meu nu a părut absolut deloc surprins, se și juca cu inelul meu”

Cum l-ai anunțat pe fiul tău de acest pas important?

Am lăsat un pic de timp să treacă, pentru că nu am vrut să-l bag în subiectul acesta, să îi dau vestea asta dintr-odată. Am început să-i vorbim amândoi de fapt despre ideea de căsătorie între noi doi, despre ce înseamnă și, la un moment dat i-am spus.

Nu a părut absolut deloc surprins, se și juca cu inelul meu la un moment dat. Oricum e o relație foarte mișto și foarte apropiată, cred că și Carol se aștepta la un moment dat să se întâmple asta.

Pe plan profesional ce mai urmează anul acesta pentru tine? Cred că mai ai un as în mânecă.

Am. Mie nu prea îmi place să vorbesc despre proiectele pe care urmează să le fac. Și din respect pentru alți oameni cu care sunt implicată în proiectele acelea, nu pot să vorbesc încă.

Vreau să fac încă două piese de teatru anul acesta, pentru că vreau să rămân încă în lumea teatrului destul de bine împământenită. Vreau să mai joc încă în cel puțin un film și cumva am o intuiție, o senzație că anul acesta o să fie foarte bun pe plan profesional pentru mine și sper să fie așa.

Tu joci și în piesa de teatru “Taximetriști”. Cum a venit propunerea pentru film?

M-a întrebat Bogdan (n.r. producător și scenarist) dacă vreau, dar nu am luat-o ca pe o propunere, pentru că răspunsul a fost logic, da, normal că vreau. A fost o bucurie.

Am început să aud din când în când discuția despre film, că începea să prindă cât mai mult contur și a fost un demers. Pur și simplu așteptam: ok, spune-ne când încep filmările.

 Victoria Răileanu: “Acea perioadă a fost cea mai grea”

Care a fost cel mai dificil moment din cariera ta?

Cred că perioada aceea în care nu am prea jucat, care este o noncarieră, de fapt. Eu sunt genul de om care trebuie să lucrez întruna ca să mă simt vie, trebuie să fac ceva întruna ca să simt că respir. Acea perioadă a fost cea mai grea, momentul acela în care așteptam și de fapt nu știam că nu trebuie să aștept, ci trebuie să încep să fac.

Cât a durat pauza în care ai fost așa, în umbră?

A fost după facultate, de prin 2010 până prin 2015. Am mai avut proiecte mici, între timp, dar nu dădeam atât de mult din coate, cum aș da acum.

Video: Dragoș Enăchescu

Urmăriți Impact.ro și pe