Victor Ponta, în război cu Dăncilă. Ce spune el despre „Vio din Videle”: „Ce blestem pe România!”

Stefan Daniel 05.09.2019, 10:59
Victor Ponta, în război cu Dăncilă. Ce spune el despre „Vio din Videle”: „Ce blestem pe România!”

Victor Ponta și Viorica Dăncilă s-au luat la harță de la distanță și și-au aruncat replici acide și acuzații care merită publicate, pentru a fi știute de cât mai mulți viitori alegători. După ce liderul Pro România a acuzat-o pe Dăncilă că ar fi plătit parlamentari pentru a obține majoritate și că va trebui scoasă cu mascații din Guvern dacă nu vrea să demisioneze, premierul a amenințat, la rândul ei, că va face plângere penală. Ponta nu s-a lăsat și i-a întors-o cu un mesaj pe Facebook dur, în care i-a recomandat niște definiții din DEX pentru cuvintele ironie și prostie.

Victor Ponta o acuză pe Dăncilă că și-a cumpărat majoritatea în Parlament

Victor Ponta a devenit tot mai vocal împotriva partidului din care a făcut parte până nu demult și lansează tot felul de acuzații și ironii care mai de care mai acide la adresa PSD și a Vioricăi Dăncilă. Liderul Pro România a comentat despre premier că ar fi cumpărat parlamentari pentru a menține majoritatea în PSD:

„Aşteptăm ca doamna Dăncilă, aşa cum ne-a anunţat, că are majoritate, că are voturi, că a cumpărat parlamentari, cu 100.000, cu 200.000, să vină în Parlament săptămâna viitoare să ceară votul pentru un nou Guvern. Nu obţine 233 de voturi, putem trece la un nou Guvern. Trebuie să insistăm că doamna Dăncila să vină să ceară votul în Parlament. Să chemăm mascaţii să o scoatem din Guvern, ce putem să facem?”, a spus Ponta.

Viorica Dăncilă amenință și ea cu plângerea penală

După ce a spus că vrea să-l dea în judecată pe președintele României, Klaus Iohannis, acum a venit rândul lui Ponta să fie amenințat cu legea. Doamna Viorica se simte constrânsă din toate părțile, flancată de adversari politici care vor s-o vadă căzută o dată pentru totdeauna din punct de vedere politic. Ea crede că toate acuzațiile care i se aduc sunt din invidie și din cauză că este femeie. Evident, realitatea e alta, dar premierul spune că „amenințarea” lui Ponta i-a pus capac:

„Victor Ponta a atacat astăzi Prim-ministrul ţării cu acuzaţii neprobate şi l-a ameninţat cu mascaţii. Aceste declaraţii sunt de o gravitate extremă care pot avea repercusiuni serioase şi pot induce prejudicii de imagine atât în plan intern, cât şi în plan extern. Dacă Victor Ponta mai vrea să aibă vreo fărâmă de credibilitate în faţa oamenilor, este dator să aducă probe. Îl somez să prezinte public dovezi pentru toate aceste acuzaţii. În caz contrar, voi depune plângere penală împotriva domnului Ponta pentru atac la Prim-ministrul României”, a declarat Dăncilă.

Victor Ponta nu se lasă și o insultă voalat pe Dăncilă

Victor Ponta, în război cu Dăncilă. Ce spune el despre „Vio din Videle”: „Ce blestem pe România!”

La scurt timp după aceste contre, Ponta și-a continuat „planul de atac” împotriva premierului și a scris un mesaj pe Facebook în care a comparat-o pe Dăncilă cu Elena Ceaușescu și i-a dat câteva definiții din DEX pentru ironie și prostie:

„În Decembrie 1989, tovarășa Elena Ceușescu (zisă și «Coana Leana») striga la toată lumea «DOVADA – DOVADA»! În septembrie 2019, tovarășa Viorica Vasilica Dăncilă (zisă și «Vio din Videle») striga tot la fel «DOVADA» ! Aș putea să îi spun gluma cu «ce zic eu și ce înțelege ea»/ dar îmi mai face o plîngere penală! Pot insa sa prezint dovada – definitia din DEX a ironiei […] Dincolo însă de ironie – ce blestem pe România și pe social democrație să sară din «lacul Liviu» în «puțul Viorica»!!!”

Un circ total, așa cum te-ai obișnuit de fiecare dată, înainte de alegeri, mai ales acelea prezidențiale, unde miza e atât de mare pentru candidați.

Vezi și în ce condiții umile trăia Dăncilă înainte să intre în politică și să-l cunoască pe Liviu Dragnea.

Urmăriți Impact.ro și pe