Victor Ciutacu a fost filmat așa cum nu l-a mai văzut nimeni. Imaginile vor apărea și la TV

Stan Filon, Gabriel Alexandru 29.12.2022, 20:43
Victor Ciutacu a fost filmat așa cum nu l-a mai văzut nimeni. Imaginile vor apărea și la TV

Victor Ciutacu, filmat așa cum nu l-a mai văzut nimeni! Telespectatorii sunt obișnuiți să îl vadă pe jurnalist la emisiunea sa, unde să dezbată subiecte politice de ultim moment, însă nu se așteptau să îl vadă în această postură! Jurnalistul dă dovadă că se poate distra cu aceeași vervă cu care îi critică pe politicieni!

Victor Ciutacu a fost filmat așa cum nu l-a mai văzut nimeni

Victor Ciutacu a uitat de eșecul autorităților române atunci când vine vorba de integrarea în Schengen și de prețul gazelor, care a explodat la început de an. Uită de toate și petrece românește la trecerea dintre ani, chiar la România TV!

Televiziunea de știri de transformă radical, în noaptea de Revelion și pornește o petrecere de pomină, la care sunt invitați jurnaliști, analiști, dar și vedete de muzică populară și nu va lipsi nici muzica de petrecere! Mai mult, îl vom putea vedea pe Victor Ciutacu într-un duet de zile mari cu manelistul Vali Vijelie!

Victor Ciutacu a fost filmat asa cum nu l-a mai vazut nimeni
Victor Ciutacu a fost filmat asa cum nu l-a mai vazut nimeni

Surprize pentru telespectatorii fideli

Conducerea România TV a pregătit o sumedenie de surprize pentru telespectatorii fideli, care vor avea ce vedea șin în noaptea de Revelion! Postul de ştiri a pregătit un program special, cu artişti de suflet, politicieni şi echipa România TV aşa cum nu aţi mai văzut.

Anul acesta România TV va avea un concurs de măști, la care vor participa vedetele postului de televiziune, artiști, dar și politicieni. Spectacolul de la România TV va fi prezentat de Georgiana Lobonţ împreună cu Ioan Korpoş şi Marius Niţă. Vor participa artiști cunoscui publicului din România, precum Vali Vijelie, Maria Cârneci, Cătălin Crişan sau Maria Dragomiroiu, dar se vor prinde în horă și George Simion și Victor Ciutacu.

Georgiana Lobonț atrage atenția celor care vor urmări spectacolul să fie atenți la masca Irinei Loghin, în spatele căreia se ascunde un bărbat foarte cunoscut în România, dar foarte greu de ghicit. Și în spatele măștii lui Dan Ciotoi, lăutarul buzoian, solistul trupei Generic, se va afla o cunoscută doamnă. Cine o fi, vom vedea chiar în noaptea dintre ani.

„O să fie senzaţional, show de show, petrecere şi voie bună”

„Crăciun fericit, dragilor! Este o mare bucurie să fiu alături de voi şi să prezint Revelionul României TV, un Revelion al măştilor, dar şi al duetelor! Vă promit că o să fie un super Revelion, alături de colegii mei, Ioan Korpoş şi Marius Niţă. O să fie senzaţional, show de show, petrecere şi voie bună, aşa cum ne place nouă, românilor- Anul acesta o să fie cel mai tare Revelion la România TV, pentru că avem cele mai tari măşti, cu politicieni, cu artişti, cu interpreţi valoroşi şi cunoscuţi ai României”, a transmis Georgiana Lobonț, într-o intervenție la România TV.

Vedeta a dat asigurări că „vom râde până la lacrimi”, în noaptea dintre ani. Vor fi smulse măști, iar bărbații vor fi demachiați. Iar George Simion va fi vedeta serii și va cânta alături de taraful care i-a cântat și la nuntă.

„Vă promit că o să râdem până la lacrimi împreună, pentru că totul este amuzant, pe bază de veselie, de distracţie. Se vor smulge peruci, se vor demachia bărbaţii care vor interpreta artiste mari ale României. O să vă mai spun faptul că George Simion va face senzaţie şi va cânta alături de taraful care a cântat la nunta lui. Va fi un moment memorabil, aşa cum va fi şi momentul nostru, momentul meu alături de Vali Vijelie”, a anunțat Georgiana Lobonţ, conform Romania TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...