Victor Angelescu, prima reacție după ce s-a zvonit că Adrian Mutu va fi noul antrenor al Rapidului. „Doamne ferește de vreun dezastru cu Dinamo și cu Clinceni”

Sorin Barbu 22.02.2022, 14:01
Victor Angelescu, prima reacție după ce s-a zvonit că Adrian Mutu va fi noul antrenor al Rapidului. „Doamne ferește de vreun dezastru cu Dinamo și cu Clinceni”

Rapidul nu a mai câștigat niciun meci de opt etape, iar postul antrenorului Mihai Iosif pare în pericol. S-a zvonit că va fi înlocuit și că șefii clubului ar fi discutat cu doi antrenori: Marius Șumudică și Adrian Mutu. Patronul formației giuleștene a vorbit cu jurnaliștii de la playsport.ro despre situația antrenorului principal și a explicat cum stau lucrurile.

Victor Angelescu a explicat când i se termină „creditul” lui Mihai Iosif

Rapidul este o echipă nou promovată, dar fanii au visat că favoriții lor pot ajunge în play-off. Ultimele rezultate le-au temperat optimismul. Formația antrenată de Mihai Iosif nu a mai câștigat de opt etape și se află la șase puncte de locul de play-off, cu trei partide înaintea finalului sezonului regular.

Ultimele rezultate au pus în pericol postul lui Mihai Iosif, antrenorul care i-a promovat pe giuleșteni în prima ligă. S-a zvonit că Marius Șumudică ar putea să-i ia locul, iar în ultimele zile a apărut în discuție și numele lui Adrian Mutu.

„Mai avem trei meciuri. Trebuie să rămânem concentrați, să ne facem punctele. Am mai spus că vom trage linie abia după 30 de etape. Nu există să schimbăm antrenorul. Nici nu am discutat cu altcineva.

Doar să nu avem parte, Doamne ferește!, de vreun dezastru cu Dinamo și cu Clinceni, cu care, dacă obținem numai vreo două puncte, e clar că am intra într-o horă pe care nu ne-o dorim! Vom vedea din mers”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate pentru playsport.ro.

Patronul Rapidului a recunoscut că nu-și mai face prea mari iluzii privind participarea în play-off.

„Vrem să rămânem acolo, pe locurile 7-8. Eu sper să obținem măcar șase puncte în ultimele trei etape. Play-off-ul l-am tăiat de pe listă. Mai vorbim numai de calcule matematice, bune pentru presă.

Important e ca, la înjumătățire, să rămânem cu un număr rezonabil de puncte pentru a nu avea emoții în play-out”, a mai declarat finanțatorul formației din Giulești.

Playsport. ro a aflat care este strategia conducătorilor rapidiști. Formația să-și mențină o poziție la mijlocul clasamentului și să atace în play-out unul din primele două locuri, care ar oferi speranța participării în barajul pentru Conference League.

Urmăriți Impact.ro și pe