Antrenorul Rapidului, acuzat că-și duce propriii jucători la băutură. Ce s-ar fi întâmplat după meciul cu Dinamo

Stan Filon, Paul Dobrescu 29.10.2021, 15:18
Antrenorul Rapidului, acuzat că-și duce propriii jucători la băutură. Ce s-ar fi întâmplat după meciul cu Dinamo

Este scandal la Rapid, după ce echipa le-a lăsat un gust amar fanilor după ultimele două partide. Rapidiștii au obținut în ultimele minute un egal cu Dinamo, dar au fost eliminați de Poli Timișoara din Cupa României. Fanii au găsit acum și explicația: antrenorul și-a scos elevii la o petrecere de zile mari!

Antrenorul Rapidului, acuzat că-și duce propriii jucători la băutură

Sunt acuzații grave pe care fanii i le aduc tehnicianului de la Rapid, Mihai Iosif. Acesta este acuzat că și-a scos elevii în oraș, chiar după egalul obținut fața lui Dinano. Duminică spre luni se pare că rapidiștii au petrecut cot la cot cu antrenorul lor, la Lido!

Totul a fost dezvăluit de fanii alb-vișiniilor, care au aflat că favoriții lor petrec de mama focului la hotel Lido, alături de antrenor. Petrecrea stropită și cu băutură alcoolică s-ar fi prelungit până în zori. Fanii au aflat de petrecere chiar în ce ce aceasta era în toi și unii chiar au vrut să meargă și să le bată obrazul jucătorilor, dar mai ales antrenorului.

Antrenorul Rapidului, acuzat ca-si duce propriii jucatori la bautura
Antrenorul Rapidului, acuzat ca-si duce propriii jucatori la bautura

Acuzații de blat

”Ce facem? Sărbătorim un egal chinuit cu penultima clasată”, ar fi fost reacția ultrașilor, după ce vestea s-a propagat, în toiul nopții, în cercurile fanilor rapidiști. Subiectul petrecerii de pomină a fost reluat printre fani după eliminarea rușinoasă din Cupa României.

Liderul galeriei giuleștene, Liviu Ungurean, alias Bocciu, a sancționat petrecerea pe paginile de socializare. ”Păi dacă au băut la Lido până la șase dimineața”, a comentat Ungurean escapada vișinie de după egalul cu Dinamo. Un alt suporter a revenit cu un comentariu pe marginea acestei ieșiri. ”Și a mâncat la Știrbei până la 9”, semn că, după egalul cu Dinamo, jucătorii și antrenorul ar fi avut o noapte albă.

Acuzații au devenit și mai grave, după ce un suporter l-a acuzat pe Miță Iosif că ar fi trântit meciul, deoarece ar fi jucat la pariuri, scrie Playsport.ro.

Mihai Iosiv are încrederea conducerii

Sursa citată spune că jucătorii și antrenorii rapidiști obișnuiesc să meargă la Lido după meciurile disputate pe teren propriu, iar după derby-ul cu Dinamo, aceștia au ieșit și cu ocazia zilei de naștere a tehnicianului, care i-ar fi omenit astfel pe elevii săi.

Cu toateacestea, antrenorul are în continuare încrederea conducerii. ”Strategia nu a fost greșită, o discutasem deja cu antrenorul și cu Daniel Niculae. Pe teren au fost inclusiv unii care sunt, de obicei, titulari, precum Albu, Stahl sau Carnat. Dandea a prins și el destule partide de la început. Dar am vrut să vedem și pe cine ne bazăm la nivelul întregului lot. Din păcate, deși eram peste Poli din punct de vedere valoric, n-au putut să treacă mai departe. Asta e, nu facem înmormântare la înfrângere, nici nuntă la victorie, dar staff-ul tehnic va ști ce decizii să adopte mai departe. Nu se pune problema schimbării lui Miță Iosif. Mergem mai departe împreună, lucrăm deja și la transferuri pentru perioada de iarnă”, a comentat Victor Angelescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...