Viceprimar PSD, mort în vacanță în Grecia. Ce s-a întâmplat cu alesul local

Stan Filon 08.08.2022, 18:47
Viceprimar PSD, mort în vacanță în Grecia. Ce s-a întâmplat cu alesul local

Este doliu în filiala Dolj a Partidului Social Democrat, după moartea fulgerătoare a unui viceprimar. Bărbatul în vârstă de doar 44 de ani a murit în timp ce se afla plecat în vacanță în Grecia. Alesul local și-a dat ultima suflare în fața soției sale și a celor doi copii ai lor, după ce ar fi suferit un atac cerebral.

Viceprimarul PSD al localității Grecești, mort în vacanță în Grecia

Viceprimarul comunei doljene Greceşti, Daniel Sorin Calu (PSD), a murit sâmbătă, în timp ce se afla în vacanţă chiar în Grecia, potrivit Gazeta de Sud. Bărbatul în vârstă de 44 de ani ar fi suferit un accident vascular cerebral (AVC) în Grecia, iar medicii nu l-au mai putut ajuta cu nimic.

Daniel Calu se afla în vacanţă alături de soţie şi de cei doi copii când i s-a făcut rău, potrivit jurnaliștilor locali. Trupul neînsufleţit al viceprimarului urmează să fie repatriat în România, pentru a fi înmormântat creștinește.

Viceprimarul PSD al localitatii Grecesti, mort in vacanta in Grecia
Viceprimarul PSD al localitatii Grecesti, mort in vacanta in Grecia

Avea atribuții de primar, după ce edilul a fost declarat incompatibil

Daniel Sorin Calu avea funcţia de viceprimar în comuna Greceşti, însă îndeplinea atribuţii de primar, după ce edilul comunei a fost găsit incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate. Chiar dacă primarul Marcel Corîci a fost declarat incompatibil, el a revenit în Primărie, după ce și-a pregătit un post de consilier juridic. La concursul desfășurat pentru această funcție s-a prezentat doar fostul edil, care a și ocupat funcția.

Primarul Corîci se ocupă de destinele celei mai sărace comune din județul Dolj încă din anul 2012, iar localnicii spun că el se face vinovat pentru situația în care se află localitatea respectivă. Cu toate acestea, l-au ales mereu, până a fost declarat incompatibil.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...