Vica Blochina trăieşte pe picior mare. Locaţia de lux în care s-a cazat alături de un milionar. Foto

Stan Filon 27.12.2021, 10:56

Vica Blochina a lăsat în urmă toate problemele de peste an și a plecat departe de frigul din România, pentru a petrece Crăciunul și Revelionul. Frumoasa blondină și-a luat iubitul milionar și împreună au plecat la mare și la soare, dorind să petreacă sărbătorile de iarnă doar în costum de baie. Vila în care s-au cazat este una superbă, dar și prețul este unul pe măsură.

Vica Blochina a petrecut Crăciunul în stil mare, alături de un milionar

Dacă în timpul anului Vica Blochina a recunoscut că a fost la un pas de a ajunge în stradă, din cauza datoriilor acumulate la întreținere, iată că norocul i-a surâs acum și a ajuns să locuiască într-o vilă cum numai în filme vezi, care costă o adevărată avere! „Am închiriat o casă acolo. E superbă! E un domeniu întreg. Cred că e cea mai frumoasă casă din Phuket. Are cinema, spa și costă 12.000 de euro pe zi”, a declarat Vica Blochina pentru cancan.ro.

Vica Blochina și milionarul grec poreclit „Tom Degețel” au plecat în îndepăratata Thailanda, unde s-au cazat chiar în provincia Phuket. Milionarul grec a fost poreclit așa deoarece este mult mai scund decât fosta dansatoare de la Melody, însă diferența de înălțime nu o deranjează pe blondină, mai ales că grecul îi face toate poftele. Cei doi sunt împreună din vara anului 2020, când s-au cunoscut chiar în Grecia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

Insula Phuket, tragedie chiar de Crăciun

Deși sunt împreună de ceva timp, iubirea dintre ei pare că este fix ca la început. Milionarul îi face toate poftele și este dispus chiar să gătească pentru prințesa lui, lucru pe care l-a făcut chiar de Crăciun. „Tom Degețel” a petrecut ceva timp în bucătărie pentru a-i face iubitei sale un curcan la cuptor. Sau cel puțin așa se înțelege din fotografiile postate de cei doi pe rețelele de socializare, unde grecul apare cu un șorț de bucătar și ținând în brațe un curcan imens.

Se pare că cei doi amorezi vor petrece în Phuket și Anul Nou. Provincia unde se află vila de vis în care locuiește Vica Blochina a rămas în memoria tuturor după tragedia care a avut loc acolo. Era chiar a doua zi de Crăciun, în anul 2004, când un cutremur devastator de 9 pe Richter a avut loc în Oceanul Indian. În urma seismului, s-au format valuri imense care au lovit mai multe insule din zonă. Au murit atunci 120.000 de oameni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...