Vica Blochina se reinventează. Vedeta și-a propus să își surprindă fanii. „Sunt dispusă să fiu transparentă”

Andrei Simion 21.03.2023, 07:59

Vica Blochina se reinventează, la vârsta de 47 de ani. Vedeta a dezvăluit cum și-a propus să își surprindă fanii și a precizat că este dispusă să fie transparentă și să împărtășească din experiențele ei, după ce a fost cea mai judecată persoană din showbizul românesc.

Cum își dorește Vica Blochina să se reinventeze

Vica Blochina a dezvăluit că după ce s-a întors de la „Survivor România”, unde nu a avut acces la telefonul mobil, i-a venit ideea de a-și lansa propria ei emisiune online. Vedeta a adăugat că și-a propus să fie transparentă, în contextul în care mediul online din România i se pare monoton, pentru că oamenii încearcă să fie altfel decât sunt în realitate.

„Sunt câteva persoane, poți să le numeri pe degete, care într-adevăr sunt ieșite din tipare și asumate, cu care m-am regăsit și de la care am învățat lucruri, în rest toți vor să pară politically correct, cu familii perfecte, toți beau din pahare de cristal, au 7 masteruri, fel și fel de case și mașini, toți sunt super ordonați și super fericiți, dar nimeni nu vorbește despre cum au ajuns acolo cu adevărat. În spatele oricărui compromis este un strop de sânge.

Nu există autenticitate la online. Cum spuneam, nimeni nu vorbește despre eșecuri, nimeni nu vorbește despre compromisuri, nimeni nu vorbește de rușinile prin care au trecut de-a lungul vieții. Nu există o persoană perfectă în viața asta, dar toți încearcă să pară foarte albi și pufoși, fără defecte, fără bube. Pentru mine online-ul în România este plictisitor”, a spus Vica Blochina, potrivit Ego.ro.

Vica Blochina

Ce dezvăluiri va face Vica Blochina

Vedeta a adăugat că în cadrul emisiunii sale online vrea să facă dezvăluiri personale, de la momentul în care a călcat în România și până la momentele în care a ținut prima pagină a ziarelor. Vica Blochina, născută în Lituania, are de gând să împărtășească din experiențele ei.

„Sunt sigură că mie mi s-ar fi schimbat traseul în viață dacă aveam acces la astfel de sfaturi. Eu am fost cea mai judecată și cea mai arătată cu degetul persoană din showbiz-ul românesc, dar am ținut piept și am fost super asumată, însă niciodată nu am putut să mă lupt cu presa și să spun care a fost povestea reală și adevărată, așa cum doresc să se știe. Până la urmă fiecare om greșește în viață, fiecare om are drumul lui în viață și fiecare om trece prin niște lecții de viață.

Întotdeauna pentru mine a contat scopul final, iar faptul că sunt o persoană asumată mă face să pot să dorm liniștită. Cred că putem învăța unii de la alții pentru că majoritatea avem povești asemănătoare mai mult sau mai puțin, iar eu vreau să ofer acces la ceea ce am trăit eu în cel mai original mod cu putință, tocmai în ideea ca oamenii să se regăsească, să se inspire și chiar să găsească ajutor în sfaturile mele.

Sfaturi pe care eu le consider de bun simț în această epocă în care femeia este tratată egal cu bărbatul și bărbatul a uitat să fie bărbat. Și foarte important…ambele tabere au lucruri de învățat. Nu este un vlog pentru și doar despre femei”, a mai spus vedeta.

Vica Blochina a precizat că deși va face un vlog, ca să „intre în rândul lumii”, nu renunță la televiziune. În plus, la un moment dat, i-ar plăcea să facă și un podcast.

Urmăriți Impact.ro și pe