Vica Blochina, executată silit pentru neplata întreținerii. Pozează în lux, dar are datorii uriașe

Madlen Moraru / 25.06.2020, 12:10
Vica Blochina, executată silit pentru neplata întreținerii. Pozează în lux, dar are datorii uriașe

Vica Blochina a fost executată silit. Blondina se confruntă în prezent cu probleme foarte mari, în plan financiar. Întregul episod neplăcut pare să fi fost cauzat de neplata datoriilor pe care le acumulase la întreținere.

Vica Blochina, executată silit pentru neplata întreținerii

Vica Blochina are în momentul de față probleme pentru neplata întreținerii. Din acest motiv, cunscuta blondină a fost executată silit și se confruntă cu o situație financiară fără precedent. Se pare că adevărul este unul dur în cazul vedetei, pentru că pozează în lux, dar nu și-a achitat de ceva timp datoriile. Din acest motiv, pentru că facturile au continuat să se adune, magistrații de la Judecătoria Sectorului 4, din Capitală, au hotărât executarea silită a blondinei. Din câte se pare, decizia este una fără nicio cale de atac în instanță.

Vica Blochina, executată silit pentru neplata întreținerii. Pozează în lux, dar are datorii uriașe
Vica Blochina este executată silită, în prezent, pentru datorii foarte mari la întreținere

Pozează în lux, dar are datorii uriașe

Adevărul despre Vica Blochina a ieșit de curând la iveală. Fosta vedetă PRO TV pozează adesea în lux total pe rețelele sociale, dar în realitate are datorii foarte mari pe care nu și le-a achitat de-a lungul timpului. Totodată, aceasta suferit în urmă cu ceva timp o altă sperietură, după ce a fost implicată într-un accident rutier.

Situația ei este una cunoscută și de către vecinii Vicăi Blochina. Fosta iubită a lui Pițurcă, cu care are și un fiu, deține o locuință în valoare de 350.000 de euro, într-o zonă centrală a Bucureștiului. Locuiește în același apartament cu fiul ei de câțiva ani, dar cei din bloc o știu pentru că figurează cu restanțe la întreținere. Se pare că în anul 2015 a fost chiar foarte aproape să fie dată afară din acel apartament, tot din cauza datoriilor. În momentul de față este pentru a patra oară când figurează pe lista neagră.

”Este singura persoană din bloc care are datorii atât de mari la întreţinere şi, în plus, e şi rău platnică. Doar dând-o în judecată am reuşit să recuperăm anumite datorii la întreţinere, credeţi-ne că ne-am săturat şi noi de aceste procese. În toamna lui 2017 a avut două popriri cu executare judecătorească pentru datorii în valoare de 17.000 de lei, iar aceşti bani i s-au luat din cont. Bineînţeles că de atunci a acumulat alte datorii şi a trebuit din nou prin Asociaţia de Locatari să deschidem un alt proces pentru a recupera pagubele. Din cauza ei au de suferit şi ceilalţi locatari”, au transmis cei de la Asociația de Proprietari de care aparține și blocul în care locuiește Vica Blochina, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI