Vica Blochina e devastată de durere. ”Plâng de două zile. Nu știu ce să mă fac”

Iancu Andreea 04.06.2020, 19:12

Vica Blochina trece printr-un eveniment neplăcut. Vedeta este devastată de pierderea suferită, ba chiar plânge de două zile. Aceasta a povestit admiratorilor de pe rețelele de socializare situația și le-a cerut ajutorul.

„De două zile plâng încontinuu”

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă este devastată de dispariția celui mai drag companion al său. Vica a mărturisit fanilor că pisica sa a dispărut. Aceasta a realizat miercuri că Thomas nu este de găsit. Vedeta a decis să împartă poze cu el prin cartier, ba chiar a cerut ajutorul urmăritorilor de pe Instagram.

Mi-am pierdut pisica, un suflet pe care îl iubesc foarte mult. A dispărut azi dimineață (n.r. miercuri) în zona Episcop Cherasie, Piața Coșbuc. Vă rog mult să mă ajutați să o găsesc. Dacă ați văzut-o sau găsit vă rog mult să-mi scrieți. Ofer recompensă.

Motanul Thomas este de negăsit Foto - Instagram
Motanul Thomas este de negăsit
Foto – Instagram

Strigăt de disperare pentru Thomas

Frumoasa blondină ține extrem de mult la pisica sa și de aceea a încercat tot ceea ce este omenește posibil pentru a-l găsi pe motan. Vica și-a alertat vecinii, a făcut tot felul de scenarii, astfel încât să îi poată da de urmă. Totodată, nu doar Vica este cea care suferă din pricina pierderii. Și fiul său Edan își dorește ca motanul familiei să revină înapoi acasă.

Nu știu ce să mai fac. L-am căutat peste tot. Am intrat și în apartamentele vecinilor, i-am contactat pe toți. Parcă a intrat în pământ. Nimeni nu știe nimic. Nici pe camerele de supraveghere nu apare nimic. Nu pot să-mi dau seama. Am luat toate variantele în calcul, dar el nu a sărit niciodată de la balcon, nu a ieșit din casă, nu știu cum a putut să dispară. Vă rog din suflet să mă ajutați să-l găsesc că nu mai am liniște, nici eu, dar nici Edan, a mărturisit Vica, conform libertatea.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...