Vica Blochina, declarații fără perdea despre viața amoroasă. Ce le face bărbaților în dormitor: „Îmi place, mă simțeam bine”

Stan Filon, Ana Anitoiu 29.04.2023, 22:35

Vica Blochina a făcut declarații fără perdea despre viața sa amoroasă! Fosta balerină a vorbit despre cum a schimbat-o bărbatul vieții sale, care a fost nimeni altul decât Victor Pițurcă, cel care i-a dăruit și un fiu. Vedeta nu a mai fost niciodată la fel!

Vica Blochina, declarații fără perdea despre viața amoroasă

Vica Blochina este foarte cunoscută în România și nu de azi, de ieri, ci de aproape 20 de ani. Fosta balerină este mai mereu prezentă în emisiunile de televiziune și nu se dă în lături de competiții serioase, cum este Survivor România, o emisiune dură.

La fel de dură se pare că este blondina și când vine vorba despre viața sa amoroasă. S-a schimbat radical după relația pe care a avut-o cu tatăl copilului său, cu Victor Pițurcă. S-a iubit ani la rând cu fostul antrenor al naționalei, chiar dacă acesta era însurat. Despărțirea Vicăi Blochina de Victor Puțurcă parcă i-a făcut transformat femeii inima în piatră. A rămas cu ceva sechele și o recunoaște acum cu mâna pe inimă. De atunci, s-a răzbunat mereu pe bărbați.

Vica Blochina, declaratii fara perdea despre viata amoroasa. Ce le face barbatilor in dormitor Imi place, ma simteam bine
Vica Blochina, declaratii fara perdea despre viata amoroasa. Ce le face barbatilor in dormitor Imi place, ma simteam bine

A rămas cu sechele după ce s-a despărțit de Victor Pițurcă

„Bărbații cu care am fost au ajuns la psiholog după ce le spuneam că îi părăsesc. Aveam o asemenea abilitate să se îndrăgostească de mine și să îi părăsesc. Nu îmi părea rău că suferă. Îi vedeam că suferă și îmi plăcea. Am avut relații foarte mișto, dar ei dădeau foarte mult și eu foarte puțin. Erau bărbați puternici. Eu în momentul ăla mă simțeam bine”, a declarat recent Vica Blochina.

De Victor Pițurcă însă nu vrea să mai audă. Au trecut 16 ani de când s-au despărțit, iar Vica nu ar mai vrea să mai fie numită „fosta iubită a lui Victor Pițurcă”.

„Nu am să scap. A trecut aşa mult timp, 16 ani. Nu mai am nicio treabă cu omul acela. M-am lipit ca flegma de el. Întotdeauna, unde apar, imediat se prezintă asta. Nu înţeleg, chiar şi preşedinţii ţărilor au avut amante. La mine a rămas acolo. Eu sunt mai personaj decât el (n.r. Victor Piţurcă). A îmbătrânit. Gata, a fost!”, a mai dezvăluit Vica Blochina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...