Iulia Vântur, confesiune despre viața sa amoroasă. Vedeta a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat. „M-am învinovățit”

Badea Violeta 30.08.2022, 14:31

Iulia Vântur este, de departe, una dintre cele mai frumoase și apreciate femei de la noi din țară. Frumoasa blondină este extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, însă nu a ținut departe de ochii curioșilor relația pe care o are cu celebrul actor indian, Salman Khan. Cei doi sunt împreună de zece ani, dar nu au făcut încă pasul cel mai. Recent, vedeta a oferit detalii neașteptate despre viața sa amoroasă. Iată cu ce probleme s-a confruntat!

Iulia Vântur, dezvăluiri inedite. De ce nu s-a măritat până la 42 de ani

De curând, Iulia Vântur a acordat un interviu, unde a vorbit despre viața sa amoroasă. Superba blondină se iubește de zece ani cu Salman Khan, dar cu toate astea nu a ajuns la altar.

Care este motivul? Ei bine, fosta prezentatoare TV susține ca nu își trăiește viața după cum dictează regulile sociale, cu toate că a fost pusă la zid de multe ori de către cei din jur. Fosta vedetă de la Pro TV a mărturisit că nu de puține ori a fost criticată de oameni pentru că nu și-a întemeiat încă o familie.

„Da, am fost crescută, educată după aceleași norme ale societății. Știam că trebuie să mă mărit până la 30 de ani, apoi să fac un copil etc.

Cred că mereu am ales altceva, exact ce am simțit, nu ce mi-au spus cei din jur. E acel adevăr interior, pe care îl poți auzi chiar dacă e gălăgie în jur.

M-am învinovățit, m-am îndoit, m-am simțit câteodată rușinată, umilită de reacțiile oamenilor din jur, de propriile gânduri, tocmai pentru că nu am luat aceeași cale cu cei din jurul meu, calea „normalității.

Până când, într-o zi, mi-am spus: STOP, fiecare alegere a mea a fost făcută cu și din sufletul meu, așa cum am simțit că este drumul meu pe care să mă regăsesc și pe care să pot fi autentică și sinceră, așa, fără regrete, doar cu recunoștință.”, a declarat Iulia Vântur pentru Viva!.

Iulia Vantur 1
Iulia Vantur 1

Cum se simte Iulia Vântur la 42 de ani

Pe data de 24 iulie, Iulia Vântur a împlinit 42 de ani, dar susține că se simte mai bine ca niciodată. Ce-i drept, vedeta arată cu cel puțin 10 ani mai puțin decât în buletin. Întrebată cum a găsit-o această vârstă, iubita lui Salman Khan a răspuns:

„M-a găsit în plină vervă. Vârsta e doar un contoar de energie pentru datele tehnice, însă noi știm deja că energia se regenerează. Am evoluat atât de mult din punct de vedere medical, științific, mental, spiritual, încât nu putem să ne îngrădim în „vârste. Timpul este relativ. De când trăiesc în India… simt tot mai mult asta.”, a spus Iulia Vântur pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...