Vica Blochina, copleșită de durere. Motivul pentru care fiul ei și al lui Victor Pițurcă nu îi mai vorbește. „Am vrut să-l fac mândru”

Badea Violeta 10.01.2023, 17:07
Vica Blochina, copleșită de durere. Motivul pentru care fiul ei și al lui Victor Pițurcă nu îi mai vorbește. „Am vrut să-l fac mândru”

Nici bine nu a început Survivor 2023, de la Pro TV, că cei 24 de concurenți se confruntă cu dorul de casă. În prima ediție a îndrăgitului show, Vica Blochina și-a exprimat dorul față de cea mai importantă persoană din viața sa. Este vorba de fiul său, Edan. Totodată, Faimoasa a precizat că băiatul nu îi mai vorbește de ceva timp. Iată motivul!

Vica Blochina suferă de dorul fiului său, la Survivor. De ce nu mai vorbește Edan cu mama sa?

Abia ajunsă în Republica Dominicană, Vica Blochina simte deja lipsa celor dragi, în special cea a fiului său și al lui Victor Pițurcă. În prima ediție a show-ului de la Pro TV, Faimoasa a mărturisit că îi este foarte dor de Edan, însă este hotărâtă să facă o figură cât mai frumoasă în jungla dominicană.

De altfel, vedeta a demonstrat acest lucru și pe traseu, unde s-a descurcat foarte bine și a reușit să aducă punct important echipei sale. La final, însă, Faimoșii au fost învinși de către albaștrii.

La finalul jocului, Vica Blochina a spus, cu ochii în lacrimi, că a făcut sacrificii mari pentru a participa la Survivor. Aceasta a plecat în Republica Dominicană cu inima distrusă, fiindcă fiul său nu îi mai vorbește.

„Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el”, a spus fosta balerină.

Citește și Metoda extremă prin care vrea să slăbească Vica Blochina. „Vreau să scap de 10 – 12 kilograme”!

„Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții”

Cât timp Vica Blochina va sta în Republica Dominicană, Edan va locui la Victor Pițurcă. Mama lui speră să le demonstreze tuturor că se poate și la vârsta asta să faci performanță, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu.

„Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu. Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții”, a precizat blondina, în prima ediție a emisiunii de la Pro TV.

Citește și Cum arăta Vica Blochina în tinerețe. Faimoasa de la Survivor făcea ravagii printre bărbații cu bani din București!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...